Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Passerati by Pajda B6 VW 4Motion/HighLine/178ps->395Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Przyszła paczuszka od Tomnik

miałeś dać znać jak będziesz zamawiał :whistling: chyba, że masz dla mnie prezent :decayed:

oj, poważnie tak my gadali

to sorki że zapomniałem o tobie - przesyłka jedynie 12,5 zł to dasz rade :wink:

Przyszła paczuszka od Tomnik

Jakie koszty? dalej trzeba wywalić 350zł żeby mieć biało w środku? :kwasny:

żeby mieć biało w środku to masz kwestie 4-6 modułów bo masz 3 lampki na krzyż w podsufitce więc góra 100 zł chyba że robisz full opcje z całym pakietem światło jeżeli takowy posiadasz (czyli pod fotelami, drzwi + słoneczka+schowek+rejestracje itd) to już koszta o jakich piszesz

Opublikowano

Gratulacje zakupu....widzę, że paski robią się modne :grin: Fajny środeczek, a szczególnie fotele :wink: Silnik masz już chyba pozbawiony błędów poprzedników. Niby ładowali je od 2010r. Głównie chodzi o napęd pompy oleju, sprawdź sobie, żebyś miał pewność. A jak się jeździ po przesiadce z audi? Ja osobiście źle odbieram ten samochód.....jak dla mnie typowy dupowóz, ale nie chce mi się w niego inwestować. Podejrzewa, że szybko powrócę do audi :wink:

Opublikowano
  • Autor

Gratulacje zakupu....widzę, że paski robią się modne :grin: Fajny środeczek, a szczególnie fotele :wink: Silnik masz już chyba pozbawiony błędów poprzedników. Niby ładowali je od 2010r. Głównie chodzi o napęd pompy oleju, sprawdź sobie, żebyś miał pewność. A jak się jeździ po przesiadce z audi? Ja osobiście źle odbieram ten samochód.....jak dla mnie typowy dupowóz, ale nie chce mi się w niego inwestować. Podejrzewa, że szybko powrócę do audi :wink:

A dzięki

Według mnie alternatywa do drogiego audi, chodź nie ma się co czarować jest to całkiem inna półka samochodowa. Może i model stary ale nadrabia wypasem :D . Chciałem auto min 2010 z CR polowałem na passata B7 a jest B6.

Jak się jeździ - hmm inaczej niż audi , ale dla mnie spoko, kiedyś miałem okazje jeździć passatem b6 z 2006r i auto mi przypadło do gustu, więc nie żałuje przesiadki.

Opublikowano

W cenie wypasionego paska b6 masz co najwyżej srednie a4b7....różnica w latach spora. Ja szukałem a4b8, ale ceny powalają. Dlatego zupełnie przypadkiem wpadł pasek. Auto swietne i przy tym tanie, ale po prostu nie ma tego czegoś :-)

Opublikowano

Mam w rodzinie dwa takie paski + kumpel z biurka obok jeździ takowym. Kazym z tych aut sporo jeździłem i do Szewskiej pasji doprowadzają mega trzaski z pod deski rozdzielczej. Tutaj VW dał ciała wg mnie bo autem nie da się jeździć na dłuższych trasach. Kumpel ma 165tys nakulane, te 2 pozostałe paski grubo pod 350tys. Aso nic sobie z tego nie robi, podglądanie filcow albo psikanie środkami pomaga tylko doraźnie. Nie wiem jak w B7 , może to poprawili.

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

w B7 też to niestety jest... :/ dopiero w B8 tego nie zauważyłem..

Opublikowano
  • Autor

A ja jakoś tych trzaskow nie zauważyłem chyba że w zimie będą dokuczać. Ale jakość materiałów w VW gorsza przynajmniej w b6.

Turzol a jak plastiki w golfie?

Opublikowano

A ja jakoś tych trzaskow nie zauważyłem chyba że w zimie będą dokuczać. Ale jakość materiałów w VW gorsza przynajmniej w b6.

Turzol a jak plastiki w golfie?

Dzisiaj jechałem na szybko załatwić do centrum sprawę kolegi paskiem B6 i te trzaski deski odzywają się przy dynamicznych skrętach albo przy objeżdżaniu rond.

Plastiki w Golfie V są średnie, powłoka z uchwytów schodzi a tapicerki drzwi nie są z miękkiego tworzywa tylko twardy plastik (szybko rysujący). Ale zdążyłem już odwiedzić ASO i wymienić komplet na nowy :)

Opublikowano

Ja mam u siebie najechane 205tyś, żadnych trzasków, ani stuków nie ma, w przeciwieństwie do audi, gdzie na każdej dziurze, krawężniku etc odzywała się konstrukcja kombi. Tu tego nie ma, jest na prawdę ok. Jedyny minus, to wiatr, który powyżej 180 km/h daje się odczuć w kabinie - szumi niemiłosiernie. Tak, jak AVF klekotał , tak CFF jest normalnie pszczółeczka :wink: Ale, żeby nie było, audi, to audi i vw nigdy nie sięgnie nawet mu do pięt. :D Jak by mnie było stać na podobnie wyposażoną A4B8 w tym samym roczniku, to bym się nawet minuty nie zastanawiał, ale za a4 z 2011 trzeba położyć dobre 55/60 tyś. To jest +- 17 tyś więcej..... :hi:

Opublikowano

Grzesiek a jakiego passata kupiłeś?

Opublikowano
  • Autor

Dzięki funkcji airbag on/off która jest w schowku mała księżniczka może jeździć z przodu

a2ebb95f58340d1325f144ce77acc423.jpg

Opublikowano

Noooo i to jest too ! :) Mi tego kurde brakuje w B6 wlasnie !! Super lala. :)

Opublikowano

Pajda powodzenia i wielkiej radości z trzech pociech ... Malutkiej, żony i bez awaryjnego auta

Naciapane z GT-N7105

Opublikowano

Grzesiek a jakiego passata kupiłeś?

B7 2011r 2.0 TDI CR.....wagon

Dzięki funkcji airbag on/off która jest w schowku mała księżniczka może jeździć z przodu

a2ebb95f58340d1325f144ce77acc423.jpg

To jest bajka, u mnie akurat starszy korzysta. Nie ma możliwości, aby jechać paskiem z tyłu.....żonę wygryzł :grin:

Opublikowano

o widzę kolejne paserati na forum, ogólnie to bardzo przyjemne auto na wypasie za rozsądne pieniądze:)

wygląda jak mój :) zresztą jest opis parę tematów niżej,

chociaż ja mam jeszcze na PD to dzwiek silnika i tak jest przyjemniejszy niz AVF,

jak dla mnie np passat jest lepiej wyciszony od małysza (tez miałem w kombi) niby przelot prawie 280 tys to nic tam z deski nie trzeszczy poza czasem zawieszającymi sie silniczkami od klimy......

a ten problem ze spryskiwaczem o którym pisałeś to chodzi o ten od lamp? jeśli tak to może będzie pomocne info jak kopiłem to tez miałem z tym problem bo ktoś długo bez płynu jeździł i one sie zapiekły, wyciągnąłem ręcznie przesmarowałem i śmigają

Minusy passata? zmieniał ktoś np żarniki? Trzeba wyjąć lampę aby to zrobić trzeba zdjąć zderzak....

a i tez są często problemy z elektroniczną blokadą kierownicy, niestety już to przerabiałem

Opublikowano
  • Autor

Akwarium out!

Folia: foliatec FT201-D5602 blacksteel light

cc5cd5ac95f25e26510e2f81a07b3735.jpg

6f76cb54a559c0ad4ca2c93307215022.jpg

1e4722ccadaf32dfd4a7102961244641.jpg

Opublikowano

jakoś dziwnie :wink: pewnie kwestia przyzwyczajenia :)

Opublikowano

Mnie tam sie te lustrzanki nie widzą, ale dobrze, ze chociaz zrobione razem z przodem. :)

Opublikowano
  • Autor

Mnie tam sie te lustrzanki nie widzą, ale dobrze, ze chociaz zrobione razem z przodem. :)

Starzejesz się i to dla tego [emoji6]
Opublikowano

Tez tak moze byc. ;)