Horneth Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Tablice to chyba po wizycie w ASO montowałeś. Jak sie teraz jeździ po zrobieniu zawieszenia ? Stanley ma paragon za części bo został w kartonie i jak na koniec dnia robiłem porządek to zobaczyłem.
pajda Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 Tablice to chyba po wizycie w ASO montowałeś. Jak sie teraz jeździ po zrobieniu zawieszenia ? Stanley ma paragon za części bo został w kartonie i jak na koniec dnia robiłem porządek to zobaczyłem.Tak, jak wróciłem do domu to paczka z reklamacji z modułami led wróciła :-)W sumie tak naprawdę to nie było okazji sprawdzić zawieszenia bo autostradą wróciłem prosto do domu.
pajda Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 Od kogo brałeś moduły ?Tomnik
Tomi_81 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Pajda mały mod a jakby cieszył ....tylko ta cena http://allegro.pl/kierownica-skorzana-r-line-1k8841091ab-passat-cc-i5096884328.html#thumb/1
pajda Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 Pajda mały mod a jakby cieszył ....tylko ta cena http://allegro.pl/kierownica-skorzana-r-line-1k8841091ab-passat-cc-i5096884328.html#thumb/1 To w następnym pasku Dziś był u mnie kumpel passatem b7 w R-line [emoji7] niby środek ten sam ale wydaje mi się że poprawili jakość materiałów
Zemis Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Pajda a u Ciebie cos deska trzeszczy w środku? Duzo osób narzeka na to w B6, a powiem szczerze ze u mnie tego nie ma a mam 260 tys przejechane. właśnie słyszałem, bo niestety nie macalem w środku B7, ze jest duzo lepiej pod względem jakości materiałów i wykonania. Natomiast miałem jechać okazje B8...miał przejechane cos ponad 30 tys. Wygląd zrobił na mnie super wrażenie, natomiast jakość i wykonanie nie do końca. Kierowca najczęściej jest sporych gabarytów gość do rozumie ze fotel kierowcy bedzie to odczuwał, ale zauważyłem ze przy tym przebieg to odczuł fotel pasażera, bo skóra miała juz fałdki:/ ale poczekamy zobaczymy co ludzie beda pisać o B8:)
pajda Opublikowano 5 Października 2016 Autor Opublikowano 5 Października 2016 Powiem ci ze nic nie trzeszczy, skrzypi itp przebieg prawie 240. Jestem ciekaw jak przyjdzie zima i będzie -10 czy będzie coś trzeszczec
Zemis Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 No u mnie jest cisza. Ludzie na forum Passata pisali ze podkładają nie wiadomo miedzy śruby na mocowania ale i tak nic to nie daje. Nie którzy to nawet dechy wkładają od B7 i dopiero spokój. Większy ruch tutaj w temacie masz jak na forum Passata;)
pajda Opublikowano 5 Października 2016 Autor Opublikowano 5 Października 2016 No racja , na forum Passata słaby ruch
cinkers Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Ja często latam sluzbowym b7 i w srodku raczej cisza. Nic tam nie trzeszczy jakos wybitnie. Ale jakosc materialow w srodku jak dla mnie bardzo slaba. Moze wersja wyposażenia jest kiepska ale jak wsiadam do mojej starej a4 b7 to czuc roznice Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
pajda Opublikowano 5 Października 2016 Autor Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Ja często latam sluzbowym b7 i w srodku raczej cisza. Nic tam nie trzeszczy jakos wybitnie. Ale jakosc materialow w srodku jak dla mnie bardzo slaba. Moze wersja wyposażenia jest kiepska ale jak wsiadam do mojej starej a4 b7 to czuc roznice Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk czy ja wiem czy jest słaba , ja bym powiedział że jest inna ja przy przebiegu 240 tys w pasku nie mam wytartych przycisków otwierania szyb w audi miałem, to samo tyczy sie włącznika świateł w audi miałem wytarty w pasku jest jak nowy , audi miało przebieg 218 jak kupowałem Edytowane 5 Października 2016 przez pajda
cinkers Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Moze w pasku na wypasie też siedzi sie inaczej. Sluzbowy moj to w miare jakas podstawowa wersja. Kierownica gumowa itp. Mi sie tam kiepsko siedzi. Ale jezdzi to w miare przyjemnie jak na 2.0tdi. Na dluzsze trasy nie meczy. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
vwbartus Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Fajny pasacik z fajnym jak na vw wyposażeniem Powiedz mi kolego gdzie w tym pasacie masz 12 poduszek maxymalnie możesz mieć 10 w co i tak wątpię to gdzie ty znalazłeś ich aż 12 ? Jest może gdzieś tutaj temat tej czerwonej B7 co jest z Twoim paskiem na pierwszych zdjęciach ?
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Jest może gdzieś tutaj temat tej czerwonej B7 co jest z Twoim paskiem Nie ma
pajda Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 Jest może gdzieś tutaj temat tej czerwonej B7 co jest z Twoim paskiemNie maNie ma a szkoda [emoji20] Autka Stanleya Przyjedz i policz [emoji2] Poduszki masz na 3 słupach, przód w desce, fotel przedni z boku i na kanapie z tyłu bok to oczywiście jest jedną strona to samo na drugiej stronie co razem daje 12 [emoji33] [emoji6]
vwbartus Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Przyjedz i policzPoduszki masz na 3 słupach, przód w desce, fotel przedni z boku i na kanapie z tyłu bok to oczywiście jest jedną strona to samo na drugiej stronie co razem daje 12 to teraz liczymy . 1 Kierownica 2. pasażer , 3 fotel kierowcy 4. fotel pasażera 5-6 KURTYNA POWIETRZA która idzie od przedniej szyby aż do tylnej klapy w avancie 7-8 w bogatych wersjach za dodatkową opłatą występowały w tylnej kanapie . Jeśli możesz to wklej zdjęcie z metką airbag w tylnej kanapie . To że masz napis AIRBAG na słupkach to tylko informacja że po całości idzie jedna kurtyna powietrzna . A nie że tam gdzie jest napis airbag to poduszka
pajda Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Aha no chyba że tak Jutro jak będzie jasno pykne foto Edytowane 7 Października 2016 przez pajda
A-rek Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 dokładnie tak to jest z kurtynami, jedna poduszka, a w aucie 3 znaczki "airbag"
pajda Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 Zaległe foto airbaga na tylnej kanapie
Rekomendowane odpowiedzi