Arekk1208 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam, od pewnego czasu nie działa mi klimatyzacja. Kilku "mechaników" próbowało naprawić ale niestety jeden odsylal do drugiego. W moim audi został wymieniony wentylator oraz czujnik ciśnienia klimatyzacji niestety to nie pomogło wentylator normalnie się włącza ale niestety sprężarka nie. Z tego co mówili mechanicy wszystkie przekaźniki są sprawne a jak podlaczali na krótko układ dobrze działał. Od pewnego czasu jakieś 3 dni temu zupełnie przypadkiem zauważyłem ze cały czas mam podgrzewane oba zewnętrzne lusterka - same jak by się włączam od razu po uruchomieniu zapłonu lusterka się nagrzewaja. Dzis jadac uslyszalem jakis odglos kolo bezpiecznikow- cos w rodzaju cichego stukotu (jak by coś się stykalo jakieś styki ?) A i jeszcze jedną sprawa strasznie nie równo pracuje mi Nowy wentylator klimatyzacji - który również automatycznie włącza się po włączeniu zapłonu (klimatyzacja jest wylaczona). Nie dodałem najważniejszej zeczy w moim audi jest climatronic. Prosze o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi