Opublikowano 18 Września 20169 l Panowie, powiadaja, że wykresem sie nie jezdzi. Tu jest podobnie, znaczkami czy kolorem sie nie hamuje. Tez jestem tego zdania co kolega Dev. To ma hamowac. Wyglad to drugorzędna sprawa. Same blaszki pomaluje w kolor ale żadnych "naklejek mocy" nie przewiduje. Mnie się podoba ten zestaw bardzo bo tarcza wypelniaja nawet 20 calowe kolo w przeciwieństwie do tarcz 320 ktore wygladaly zza felg ja plyty CD-R Edytowane 18 Września 20169 l przez piotrekb_tt
Opublikowano 19 Września 20169 l Q....a jak baby na wiejskim targu To ma przede wszystkim hamować Raczej jak faceci na miejskim targu heheh... dobrze napisałeś ze "przede wszystkim" ma hamowac. Ale przy okazji jedna blaszke pomalowac i bedzie malina. Przeciez po to tutaj jestesmy zeby doradzac wyrazajac swoje opinie Tapniete z SGS7
Opublikowano 25 Września 20169 l Autor Zaciski i jarzma wypiaskowane i pomalowane proszkowo. Tarcze wypiaskowane i przetoczone, trysniete sprayem plus nowki klocki. Jeżdżą od kilku dni w A8 D4 kolegi. Jutro wrzucę foty Edytowane 25 Września 20169 l przez Dev
Opublikowano 25 Września 20169 l Autor Miał ale mniejszy rozmiar. Na przód wpadły 380 a na tył te z allegro. Swoje komuś sprzedał.
Opublikowano 25 Września 20169 l Myślałem że 380mm to standard w D4. Czymś trzeba zatrzymać taką krowę aż dziw że tam pakują coś mniejszego,
Opublikowano 7 Października 20169 l Witam posiadam audi a5 cupe w 3.0tdi chcialbym wstawić mocniejsze hamulce znalazlem taki zestaw z audi a6 c7 przod i tyl 356mm czy to wejdzie do a5 ?
Opublikowano 8 Października 20169 l Tyl z c7 nie pasi? Myślałem że jest to samo co w a8 d4 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Października 20169 l Rozstaw śrub jarzma jest inny niż w zwrotnicy? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Października 20169 l Jest kilka opcji - et tarczy nie pasuje po przekręceniu zacisku - nie działają elektryczne ręczne - przewody hamulcowe nie pasują - nie pasują osłony tarcz Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Października 20169 l Autor Wysokość tarczy jest wlasciwa Ręczny działa, wtyczki pasują Przewody można dać dłuższe i zaciski podchodzą Osłony pasują na 3 śruby z czterech możliwych Jedziemy dalej....
Opublikowano 8 Października 20169 l Nie wiem co może być nie tak. Otwory centrujące są te same więc skoro wszystko inne jest takie same to muszą pasować
Opublikowano 8 Października 20169 l Autor Niestety. Przerabiałem to dwa tygodnie temu w swoim gracie. Myślałem że ze złości przegryzę podnośnik na pół. ...
Opublikowano 8 Października 20169 l Autor A sam się powqurwiaj, wydaj 1.5 tysiąca i wyrzuć wszystko na śmietnik