Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHL] Moja cudowna audiczka obecne mody

jaki znaczek zamontować?? 39 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki znaczek zamontować??

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na b5 srednio srednio ta felga wyglada... moimi faworytami do B5 to Ori Avus z S8 jesli ma to byc 18", Mam8 (tak jak w A8), i kolka z RS6...

Opublikowano

A moim zdaniem ta felga bardzo fajnie się prezentuje na B5, kupując 17'' wahałem się między moimi a właśnie tym wzorem tylko w 17''

Opublikowano
  • Autor

Widzę że tu chopaki stawiacie na taki ori czyli jednokolorowe :chytry: a co powiedzie o takich z akcentami czarnego kolorku?? pasuje coś takiego do b5?? :mysli::tongue4:

Opublikowano

Jak robisz auto "na ostro" to tak, jak raczej na elegancką limo z charakterem to niespecjalnie.

Opublikowano

pamietaj tez ze ori felga jest bardzo wytrzymala.... a czesto gesto bywa tak ze te kolorowe szybko sie krzywia.

Opublikowano
  • Autor

pamietaj tez ze ori felga jest bardzo wytrzymala.... a czesto gesto bywa tak ze te kolorowe szybko sie krzywia.

a to nie wiedziałem :confused4:

dzięki wielkie teraz to już się zastanowię poważnie co wybrać :notworthy:

Opublikowano

Większość tych wymyślnych wzorów felg na alledrogo jest z plasteliny więc nie warte zachodu.

Opublikowano

Jak ktoś chce kolorki to lepiej kupic ori i pomalować. Ale do czystej formy auta nie polecam kolorowych felg.

Opublikowano
  • Autor

macie rację co ori to ori i żadne inne ich nie zastąpią a wrażenie b5 na nich bezcenne :tongue4:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2008, 22:21_________________________________________________znacie może konkretny rozmiar obu wycieraczek?? :(

Opublikowano

temat do dyskusji... moje auto ma niewiele wiecej koni, a wpakowalem w to auto sporo kasy. -kupilbym juz B6 z najnizszej polki.

-wiec tez nie warto??

NIE WARTO !!!!!!!!!

wiecie dlaczego????? bo przy sprzedazy samochodu robicie super prezent nowemu wlascicielowi :wallbash: . Rozumiem utrzymanie samochodu w stanie technicznym ( na pierwszym miejscu ) jak i wizualnym ( na drugim , choc w polsce wiekszosc ludzi uznaje zasade na odwrot ) bliskim idealnemu, ale pakowanie skory,czy zderzakow od esy ,mimo,ze orginalne wyposazenie jest w dobrym stanie uwazam za wyrzucenie pieniedzy w bloto. No chyba,ze samochod robicie pod siebie i nie macie zamiaru go nigdy sprzedawac,to co innego.

Opublikowano

nie macie zamiaru go nigdy sprzedawac

Jak patrzę ile jest warte, to myślę zostawić jako drugie auto :tongue4:
Opublikowano

Zawsze mozna auto odrezac.. :decayed:

Opublikowano

Zawsze mozna auto odrezac.. :decayed:

Pospawać błotniki.... :polew:

Mi chodzi raczej o to, że w tym roku w częsci poszło ponad 6k. A za auto dostanę ledwie ponad 2x tyle :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

ogólnie rzecz biorąc to w żadne 4 kółka nie warto inwestować bo i tak przy sprzedaży nam się to nie zwróci :decayed:

Opublikowano

dokladnie,ja wpakowalem przez niecaly rok czasu 17tys ( z czego zaledwie 6.5tys w mechanike-ale byla perfekt ) ,reszta to estetyka auta i wydzimisie ........ , a za auto wzialem zaledwie 6900ojro choc prosilem duzo,duzo wiecej :wallbash::sick3: trudno ,takie zycie

Opublikowano

autko zajefajne tez mam1.6 AHL zdezaki to zajefana sprawa z S4 ale nie polecam dawac go na glebe kumpel tez sobie dal na glebe i co 6 miesiecy wymienia zawieszenie pozdro

Opublikowano

Dokładnie te felgi są kox. Ale już troche sie przejadły :wink4: