Pulpit Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jak w temacie czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć po danych z profilu i tym ze mam 4 szybki w prądzie jaką pompkę do centralki potrzebuje nie mam aktualnie samochodu ze sobą, a pompę i tak mam do wymiany wiec pomyślałem, że może udalo by mi się ją w tym tygodniu zdobyć .jeśli ktoś by pomógł to był bym wdzięczny za ewentualne linki do stron gdzie mogę takową nabyć z góry wielki dzieki
krzyniek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 8L0 862 227 G -pompka zamka ze sterownikiem 8L0 862 257 P - pompka zamka ze sterownikiem 8L0 862 257 M - pompka zamka ze sterownikiem dla pojazdów ze zdalną obsługą zamka centr. (fale radiowe)dla pojazdów z instalacją alarmową i immobiliserem tyle z etki
Pulpit Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ok dzięki wielkie za info czyli jeśli ma śmigać pilot to w grę wchodzi tylko ta z oznaczeniem M?? I czy jest możliwość naprawienia takiej pompeczki bo pięć stówek to już kasa, za którą można szybki ściemnić
Rekomendowane odpowiedzi