Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Lampy LED do B7 Tył - Dostępne w styczniu !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Malik

Sugerowałem się tym opisem :

IMG_8161Large.jpg

Now the LED setup will be:

1 ON (LED) when = Brakes applied

-----------------= City Lights

2 ON when = Reverse

3 ON When = Fogs

4 & 5 (now 1 piece LED) = City Lights

------------------------= Brakes applied

------------------------= Turn signal

Być może źle to zrozumiałem ale wychodzi na to , że w momencie włączenia kierunku miga LED :mysli:

źle zrozumiałeś bo koleś jest ze Szwecji :gwizdanie:

Rozmawiamy o lampach użytkownika fly300kts z audizine bo jak na razie on jedyny wyszedł z inicjatywą robienia tych lamp na zamówienie .

Szwed owszem pojawił się w wątku ale tylko pochwalił się swoim dziełem .

Przepraszam za OT

Opublikowano

Rozmawiamy o lampach użytkownika fly300kts z audizine bo jak na razie on jedyny wyszedł z inicjatywą robienia tych lamp na zamówienie .

Szwed owszem pojawił się w wątku ale tylko pochwalił się swoim dziełem .

może faktycznie nie doczytałem :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

Heat Jednak coś chyba jest nie tak z powyższym opisem. Mam autko z USA i kierunki migają się w miejscu zaznaczonym cyferką 3.

Po wymianie zewnętrznych lamp na wersje europejską mruga dokładnie ta sama żarówka. Różnica jest tylko w kolorze odbłyśnika.

Opublikowano

No bo dokładnie tak jest w B7 :)

Dlatego właśnie poruszyłem tą kwestię bo wynika z tego tyle , że jego wersja w miejscu nr "3" będzie posiadała lampę przeciwmgielną :kwasny:

I m.in. dlatego to produkt nie dla nas :( Wypada jedynie czekać na jakiś produkt szwedzki albo zrobić kopię wnętrza lampy od fly300kts i przerobić to na wersję EU , potrzeba jedynie dokładnych wymiarów tej "płytki" maszynki do cięcia laserem dużo sosu i kogoś kto połapie elektronikę :decayed: Czyli rezania więcej niż przy mod'zie hiszpańskim :polew:

Opublikowano
  • Autor

No bo dokładnie tak jest w B7 :)

Dlatego właśnie poruszyłem tą kwestię bo wynika z tego tyle , że jego wersja w miejscu nr "3" będzie posiadała lampę przeciwmgielną :kwasny:

Ale to bzdura jakaś. Napisałem przecież, że zarówno lampa z USA jak i europejska w miejscu oznaczonym cyferką 3 posiada migacz :)

Opublikowano

Wypowiedz osoby, która widziała już gotowe lampy tylne na diodach LED do sedana made in USandA...

"I got a first hand look at them saturday and hands down..they look f*cking awesome..

I'm already convinced that phil is f*cking genius but besides that..once you guy see'em..you guys are gunna splurge..

All I gotta say is..

'ME FIRST, ME FIRST!'"

Opublikowano

No trudno się dziwić takiej podniecie skoro lampy zapowiadały się kozacko :naughty:

Jeszcze @ Malik : oryginalne lampy B7 tak mają a gość prezentował jak będzie wyglądała jego wersja LED , czyli w momencie włączenia kierunku miga 4 i 5 a nr 3 bedzie zastąpione lampą przeciwmgielną :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze @ Malik : oryginalne lampy B7 tak mają a gość prezentował jak będzie wyglądała jego wersja LED , czyli w momencie włączenia kierunku miga 4 i 5 a nr 3 bedzie zastąpione lampą przeciwmgielną :wink4:

Hmmm :mysli: To dziwne rozwiązanie. Po cholere koleś tak zakombinował. Mam nadzieję, że jednak zmieni projekt.

Opublikowano

Kolega Heat ma racje. Koncepcja tutaj jest taka, ze numer 4 i 5 mruga przy wlaczonym kierunkowskazie.

Opublikowano
  • Autor

Zobaczymy jak mu to wyjdzie ostatecznie.

Opublikowano

Witam,

Mały update z USandA...

http://s31.photobucket.com/albums/c395/fly300kts/?action=view&current=MOV02831.flv

W tygodniu mają już być gotowe światła w klapę bagażnika.

cos troszke nie za wyraznie widac, moze beda fajne :naughty:

Opublikowano

Dokładnie niezbyt wyraźny filmik, ale zapowiada się nieźle. Mam nadzieję, że w tylnych nic nie spartolą, bo przednie LED'y to porażka :(

Opublikowano

Dokładnie niezbyt wyraźny filmik, ale zapowiada się nieźle. Mam nadzieję, że w tylnych nic nie spartolą, bo przednie LED'y to porażka :(

Na filmiku diody tak mocno świecą, że kamera gubi ostrość.

Omawiane diody nie są produkowane seryjnie przez określoną firmę.

Są to "customowe" lampy, a konkretnie wkłady na diodach LED.

Lampy na diodach firmy Dectane na tył są już dostępne do Sedana i Avanta.

Proszę czytać wątek dokładnie :cool1:

Kilka fotek ale jeszcze bez diod w "bagażnikowych" lampach :good:

img8240large.jpg

img8241large.jpg

img8242large.jpg

img8237large.jpg

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada. Jak jeszcze będą wyrezane LEDy w bagażniku to będzie :kox:

Opublikowano

a kiedy bagaznikowe beda ? :gwizdanie:

Opublikowano

a kiedy bagaznikowe beda ? :gwizdanie:

Może w tym tygodniu.

Koleś który je robi czeka na części i będzie modził.

Myślę, że w przyszły weekend będzie efekt końcowy, a może wcześniej :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Trochę "rozłazi" się to światło. Moim zdaniem koleś powinien osadzić diody w specjalnych kanałach, ew użyć takich które dają skupione światło.

Opublikowano

Trochę "rozłazi" się to światło. Moim zdaniem koleś powinien osadzić diody w specjalnych kanałach, ew użyć takich które dają skupione światło.

Racja ale juz mimo to wygladaja :kox:

Opublikowano

mnie tez nie zachwycaja :confused4:

ja, po nie do konca udanej probie przerobki lamp na bazie ledow od A6 poczekam na cos gotowego i bedacego efektem masowej produkcji. w domowych warunkach ciezko jest uzyskac zadowalajacy efekt. oczywiscie znajda sie tacy ktorym nierowno ulozone ledy lub dziury widoczne przez klosz nie beda przeszkadzac :naughty: niestety ja do nich sie nie zaliczam :wallbash: