pksmlody Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Witam, poszukuję kilku elementów podszybia (jeśli są w ogóle dostępne w ASO) do swojego samochodu, mianowicie: 1. - guma która fabrycznie była w tym miejscu, - zabudowa podszybia, akumulatora, itp. 2. - blenda rejestracji pod PDC, - koszyczki czujników PDC. Wcześniej na forum znalazłem, że blenda pod zderzak S-line i PDC to: 8E0807285BA. Czy to się zgadza? (kolor blendy jest mi obojętny, gdyż i tak będzie malowana w kolor zderzaka). - Czy mój adapter z obecnej blendy będzie pasował pod blendę z PDC? Pozdro! Edytowane 17 Września 2016 przez pksmlody
Robero321 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Jeśli szukasz blendy pod gril s-lina to jak szukanie igły w stogu. Sam szukałem ze 2 miesiące i nic w końcu skończyło się na zakupie w ASO pare setek pekło Koszyczki pod czujniki pasują od zwykłego jak nie masz to powinienem mieć gdzieś w garażu kupiłem dwa nowe w ASO ale moje podpasywałyi dwie sztuki leżą - są inne dla lewej i prawej strony.... Blenda pod s-lina to 8E0807285BA wiec się zgadza oznaczenie koloru to 3FZ jest wtedy cała czarna w macie i nieźle wygląda nawet bez lakierowania przy czarnym lakierze . Do tej blendy potrzebne są jeszcze blaszki mocujące, wkręty oraz specjalna podkładka w której mocuje się tablice rejestracyjną jeśli ją masz z grila bez PDC to powinna pasować ale potwierdź to najlepiej w ASo po numerze blendy powiedzą Ci jaki numer powinna mieć podkładka
pksmlody Opublikowano 18 Września 2016 Autor Opublikowano 18 Września 2016 Cały czas liczę się z kupnem w ASO, więc nie ma problemu... Chodziło o sam numer Dzięki za info, poszło PW do Ciebie, obczaj! Pozostaje pytanie dotyczące elementów podszybia, any help?
Robero321 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Cała osłona podszybia w ASO to koszt około 90 do 100 zł a guma to niestety nie mam pojęcia
pksmlody Opublikowano 18 Września 2016 Autor Opublikowano 18 Września 2016 Może już ktoś kiedyś kupował... Poczekamy zobaczymy
afroo. Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Witam,poszukuję kilku elementów podszybia (jeśli są w ogóle dostępne w ASO) do swojego samochodu, mianowicie:1.EzbQY9r.jpg- guma która fabrycznie była w tym miejscu, 8E0823723B ~ 50zł ASO
pksmlody Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 afroo. może jeszcze numerki plastików podszybia? I będę w pełni szczęśliwy
afroo. Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Podszybie 8E181944701C Klapka aku 8E1819422A01C
pksmlody Opublikowano 20 Września 2016 Autor Opublikowano 20 Września 2016 afroo. Mistrz o czymś jeszcze mam pomyśleć sam jak patrzysz na te fotki?
afroo. Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Na przyszłość polecam korzystać z etki online. Ułatwia szukanie. ; ) http://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1 --> CarProg2
Rekomendowane odpowiedzi