Opublikowano 6 Czerwca 201214 l Hammer czym je zabezpieczysz?podobno przyspawa do piasty lato -zima na19'tkach letnich znaczy się ????? uuuu..............................nie ma lipy
Opublikowano 6 Czerwca 201214 l Powodzenia z czyszczeniem tego Tomek Ale przeciąg robią tylko byś jakąś glebę mógł męską zrobić :polew:
Opublikowano 6 Czerwca 201214 l Tomek wybacz, ale chyba bede pierwszy ktoremu sie nie podoba ale o gustach sie nie dyskutuje
Opublikowano 6 Czerwca 201214 l a męskich nie było?? :decayed::decayed: nie no śmieje się, aczkolwiek mnie taki styl się nigdy jakoś nie podobał ale to kwestia gustu ...przeiceż wszyscy wiemy że najważniejsze że Pepoż takich nie ma i nikt w okolicy wiec nie będziesz się obrażał że ktoś kupił takie felgi jak Ty :decayed: Nie no tak na poważnie to gratki rozmiaru :wink:
Opublikowano 6 Czerwca 201214 l czyli siemian czasem też potrafi pochwalić ....no proszę proszę ale fakt rozmiar to już drugie wozidło ...gdzie ma taki profil gumy....tym bardziej szacun
Opublikowano 6 Czerwca 201214 l Rotiform (ori) to kultowe fele więc nie ma co krytykować wzoru, na 100% babskie nie są
Opublikowano 6 Czerwca 201214 l Autor Siemian coś długo układałeś ten poemat normalnie aż byłem ciekaw Twojej krytyki mnie roti już od dawna korciły a że pojawiła się okazja to grzechem by było nie skorzystać Felga jest 8,5" szeroka a opona to 215/35
Opublikowano 7 Czerwca 201214 l Rotiform (ori) to kultowe fele więc nie ma co krytykować wzoru, na 100% babskie nie są to że są kultowe to nie znaczy że muszą mi się podobać.Aczkolwiek wrażenie robią
Opublikowano 7 Czerwca 201214 l Autor Tomek to te fele z A3 club'u ? Nie ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ---------- też miałem o to pytać ale felgi z a3 były już po polerce Ja na razie nic nie będę polerować, bo ta satyna pasuje mi do lusterek i relingów
Opublikowano 7 Czerwca 201214 l źle mnie zrozumiałeś, ja pisałem że to chyba nie felgi z forum a3 bo tamte były polerowane
Opublikowano 7 Czerwca 201214 l Autor kolo fajne powodzenia w myciu Się śmiej rotory to nie trzeba myć
Opublikowano 7 Czerwca 201214 l miałem przyjemnośc przed chwilą zobaczyć koło na żywo i powiem że są foty nie oddają jak dobrze leżą, gwint fajnie skręcony jest super