...:::BRYLANT:::... Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam klubowiczów mam do was takie małe pytanko mieliście kiedyś problem z przednimi światłami przeciw mgielnymi?? Dokładnie rozchodzi mi się o to iż sprowadziłem moją niunie z Niemiec i nie zauważyłem że światełka te nie działają i jak się okazało po dogłępszym zbadaniu tej sprawy wyszło na to że właściciel obciął te przy kabelki tuż za przyciskiem Po ponownym ich podłączeniu światła się zapalają elegancko tylko przy trzeciej próbie przepala się lewa postojówka :( wychodzi na to że płynię przez nią zbyt duży prąd ale dlaczego??? :mysli: :mysli: wiecie coś o tym
mcm Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 pewnie jakieś zwarcie robi i poprzedni właściciel nie chciał grzebaniny w elektryce i przeciął kable, musisz odwiedzić dobrego elektryka samochodowego niech sprawdzi o co chodzi
wojtekce Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 raczej większy niż 12V nie może płynąć
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 wynika z tego że miał coś on zamontowane w bagażniku bo został tam końcówka od masy. po tym się można czegoś tylko domyślać bo reszta widaż że nie była ruszana lub miał też zamontowane jakieś dodatkowe światła w zderzaku bo zostały tylko po nich okropne dziury wiecie może gdzie się mógł z nimi podłączyć pod machą??
domelq Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 raczej większy niż 12V nie może płynąć To na pewno Masz jakieś przepięcia. Zobacz czy jak podpinałeś kabelki to są odizolowane od siebie
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 przy włączniku są od siebie odizolowane chyba że gdzieś pod machą w światłach ale tam wygląda wszystko prawidłowo. spróbuje poszukać gdzieś czegoś podejrzanego gdzie ten .... właściciel mógł się z tymi duperelami kuna podłączyć
Rekomendowane odpowiedzi