Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHL] problem z przednimi światłami przeciw mgielnymi??????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam klubowiczów :notworthy:

mam do was takie małe pytanko mieliście kiedyś problem z przednimi światłami przeciw mgielnymi??

Dokładnie rozchodzi mi się o to iż sprowadziłem moją niunie z Niemiec i nie zauważyłem że światełka te nie działają i jak się okazało po dogłępszym zbadaniu tej sprawy wyszło na to że właściciel obciął te przy kabelki tuż za przyciskiem :mysli: Po ponownym ich podłączeniu światła się zapalają elegancko tylko przy trzeciej próbie przepala się lewa postojówka :( :( :(

wychodzi na to że płynię przez nią zbyt duży prąd ale dlaczego??? :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

wiecie coś o tym :confused4:

Opublikowano

pewnie jakieś zwarcie robi i poprzedni właściciel nie chciał grzebaniny w elektryce i przeciął kable, musisz odwiedzić dobrego elektryka samochodowego niech sprawdzi o co chodzi

Opublikowano

raczej większy niż 12V nie może płynąć :naughty:

Opublikowano

wynika z tego że miał coś on zamontowane w bagażniku bo został tam końcówka od masy. po tym się można czegoś tylko domyślać bo reszta widaż że nie była ruszana lub miał też zamontowane jakieś dodatkowe światła w zderzaku bo zostały tylko po nich okropne dziury :( wiecie może gdzie się mógł z nimi podłączyć pod machą??

Opublikowano

raczej większy niż 12V nie może płynąć :naughty:

To na pewno :naughty:

Masz jakieś przepięcia. Zobacz czy jak podpinałeś kabelki to są odizolowane od siebie

Opublikowano

przy włączniku są od siebie odizolowane chyba że gdzieś pod machą w światłach ale tam wygląda wszystko prawidłowo. spróbuje poszukać gdzieś czegoś podejrzanego gdzie ten .... właściciel mógł się z tymi duperelami kuna podłączyć :wallbash: