skalmier Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Witam, Mam do Was pytanie, mianowicie od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 z jasnym wnętrzem. Auto zostało sprowadzone zza granicy i posiada normalne ślady użytkowania. Wiadomo, że w 12 letnim samochodzie ma prawo być przybrudzona tapicerka. Ale do rzeczy. Chciałbym gruntownie wyczyścić wnętrze samochodu wraz z praniem tapicerki, ozonowaniem wnętrza oraz serwisem klimatyzacji/wentylacji tak aby pozbyć się brudu, zapachu Helgi itp, która wcześniej użytkowała samochód . Dlatego pytanie do Was czy znacie dobre punkty na mapie Warszawy (szczególnie interesuje mnie południowo - wschodnia część Warszawy), które świadczą takie usługi i są godne do zaopiekowania się Autem i nie zrobią swojej roboty na odwal się wraz z zalaniem tapicerki... Jakiej kwoty powinienem się spodziewać za taką usługę? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Michał
K4rtm4n Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 250 - 350 zł, wieczorem postaram się wrzucić zdjęcia przed i po dokładnie jasnej alcantary w pasku B5. Efekt piorunujący.
skalmier Opublikowano 20 Października 2016 Autor Opublikowano 20 Października 2016 Chętnie zobaczę zdjęcia. Sam wykonywałeś czyszczenie czy oddałeś w auto w dobre ręce? Możesz polecić dobrego speca na terenie Warszawy?
d4ri0 Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 szoruj.pl dobre ceny i ładnie robią. mi wyprali w domu kanapę i auto w środku oprócz podsufitki i kosztowało mnie to chyba 300pln
K4rtm4n Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Czy ja wiem.. szoruj.pl dzwoniłem do nich poprosili mnie o wysłanie zdjęć tapicerki, jak je otrzymali to już 0 odzewu od nich ! Chyba się przestraszyli i poddali bo wiedzieli, że nie dadzą rady. Olałem ich i oddałem auto do firmy zajmującej się detailingiem ( nazwę podam na priv ) Zdjęcia z przed i po: Moja biedna alcantara była wręcz obsrana.. a po wypraniu odrazu inny temat, nie mówiąc juz o tym, że przy sprzedaży ludzie najbardziej zwracali uwagę właśnie ze względu na środek. Mam zdjęcia również drugiego fotela i kanapy z przed i po. Pozdrawiam
skalmier Opublikowano 21 Października 2016 Autor Opublikowano 21 Października 2016 Jak możesz to podeślij nazwę firmy lub stronkę. Dzięki wielkie.
K4rtm4n Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Puszczam na priv linka, tam odrazu macie namiary do studia.
Rekomendowane odpowiedzi