grzes1150 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Mam już słupek uklejony, pryśnięty podkładem, wskaźnik też czeka tylko teraz oklejić. Sam chciałem to zrobić ale nie mam odpowiedniego materiału i nerwów do tego. No chyba że ktoś wie gdzie zdobyć super rozciągliwy materiał to proszę pisać. Namiary na fachowców którzy się tym zajmują też będą mile widziane. A tak wygląda słupek:
Reggi Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ładnie Ci to wyszło Co do oklejenia ..pogadaj z Krzyńkiem ..on robił takie zabiegi u siebie
domelq Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Słupek ładnutki, zrobiłeś go sam czy kupowałes gotowy?
grzes1150 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 Słupek zrobiłem sam z orginału + nakładka. Z orginału sciągłem materiał, dopasowałem dokupioną nakładkę, podłożyłem klej + 4 malutkie wkręciki pod które zrobiłem fazki żeby nic nie wystawało. Po zaschnięciu kleju: szpachla - tarcie , szpachla - tarcie aż na gładziutko i szary podkład. A i pod nakładką otwór na kabelki do wskaźnika. Jak nie dojde ładu z oklejaniem to pomaluje jeszcze raz podkładem żeby wypełnić mikro-pory w szpachli i w czarny mat - drógi słupek oczywiście też. [br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 11:08_________________________________________________A gotowych dedykowanych słupków pod jeden wskaźnik do A4 nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi