gorzkii Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Witam, mam pytanie odnośnie nadkola w Audi A4 B7 Avant. W moim audi, jest urwany kawałek przedniego lewego nadkola, więc jestem zmuszony kupić całe. Interesuje mnie nadkole z włókniny, a nie plastikowe. Chciałem zapytać czy nadkola z B6 są takie same jak do B7 i będą pasować?
turzol Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Witam, mam pytanie odnośnie nadkola w Audi A4 B7 Avant. W moim audi, jest urwany kawałek przedniego lewego nadkola, więc jestem zmuszony kupić całe. Interesuje mnie nadkole z włókniny, a nie plastikowe. Chciałem zapytać czy nadkola z B6 są takie same jak do B7 i będą pasować? Nadkola z B6 są inne niż B7.
kiko79 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 włóknina moze lepiej tłumi hałas, ale dłuzej trzyma wilgoć. Czy to na pewno dobry wybór?
gorzkii Opublikowano 23 Września 2016 Autor Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) włóknina moze lepiej tłumi hałas, ale dłuzej trzyma wilgoć. Czy to na pewno dobry wybór? Kwestia tego, że każde inne jest z włókniny i nie chciałem żeby się odróżniało, ale chyba zdecyduję się na zakup plastikowego, bo tak jak mówisz, włóknina dłużej trzyma wilgoć. Najwyżej z czasem wymienię też drugie nadkole na plastikowe,a lewą muszę wymienić teraz bo dolna część nadkola jest urwana Dzięki za odpowiedzi, myślę że temat do zamknięcia. Edytowane 23 Września 2016 przez gorzkii
mravel Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 ja bym celowal w ori, zastepcze nadkola jednak sa wykonane gorzej od oryginalu
K4rtm4n Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ktoś z obecnych osób tutaj użytkował błotniki z alledrogo ?
Rekomendowane odpowiedzi