Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Lusterka i ich niesymetryczna wielkość - wymiana na inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup lewe orginał od anglika i będziesz miał dwa małe. Albo prawe i wtedy masz dwa duże :naughty:

W anglikach zawsze są dwa duże! Też myślałem nad wymianą ale mam elektrycznie składane i dałem sobie spokój!
Opublikowano

Kup lewe orginał od anglika i będziesz miał dwa małe. Albo prawe i wtedy masz dwa duże :naughty:

W anglikach zawsze są dwa duże! Też myślałem nad wymianą ale mam elektrycznie składane i dałem sobie spokój!

W anglikach są takie jak u nas tylko zamontowane na odwrót ...w wersjach US sa dwa duże :gwizdanie:

Opublikowano

W anglikach są takie jak u nas tylko zamontowane na odwrót ...w wersjach US sa dwa duże :gwizdanie:

To czemu w samochodach z Anglii wystawianych jako rozbitki widziałem dwa duże ? :mysli:

Opublikowano

To czemu w samochodach z Anglii wystawianych jako rozbitki widziałem dwa duże ? :mysli:

Kurde...ja widziałem auta z UK z dużym i małym ...teraz luknąłem na allegro to są z dużymi :mysli:

Opublikowano

Kurde...ja widziałem auta z UK z dużym i małym ...teraz luknąłem na allegro to są z dużymi :mysli:

Ja tylko widziałem z dwoma dużymi. Z dużym i małym :no:

Opublikowano

W rozbitkach to nie widzialem. Jak biegałem po londynie to B5 widziałem tylko z 2 dużymi...

Opublikowano

W rozbitkach to nie widzialem. Jak biegałem po londynie to B5 widziałem tylko z 2 dużymi...

No bo mają tylko dwa duże :tongue4:

Opublikowano

ja mam wlasnie auto po przekladce i mam dwa duze :cool1: jak cos to piszcze czy samo szklo wystarczy, ale raczej watpie

Opublikowano

ja mam wlasnie auto po przekladce i mam dwa duze :cool1: jak cos to piszcze czy samo szklo wystarczy, ale raczej watpie

Na wiosnę jak wyrezam to się wszystko okaże :wink4:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja trochę niefartownie musiałem wymieniać oba lusterka (zostały zniszczone) połasiłem się na kilka złotych kupując zamienniki i obecnie jedyne co w nich widzę to moja zrozpaczona i przerażona twarz gdy w korkach chcę wskoczyć na lewy pas bo w tych zamiennikach nic nie widać :(

Opublikowano

ja trochę niefartownie musiałem wymieniać oba lusterka (zostały zniszczone) połasiłem się na kilka złotych kupując zamienniki i obecnie jedyne co w nich widzę to moja zrozpaczona i przerażona twarz gdy w korkach chcę wskoczyć na lewy pas bo w tych zamiennikach nic nie widać :(

Jednak ori to ori.

Opublikowano

Panowie dzis zamontowalem prawe lusterko od anglika i jest lipa, bez wymiany szkla sie nie obedzie bo po calkowitym skreceniu w strone kierowcy ledwo widac tyl, mam nadzieje ze wymiana szkla pomoze. Dzis albo jutro bede zamawial takze sie zobaczy. :good:

Opublikowano

Panowie dzis zamontowalem prawe lusterko od anglika i jest lipa, bez wymiany szkla sie nie obedzie bo po calkowitym skreceniu w strone kierowcy ledwo widac tyl, mam nadzieje ze wymiana szkla pomoze. Dzis albo jutro bede zamawial takze sie zobaczy. :good:

To było wiadome że szkło trzeba wymienić. Jest inny rodzaj soczewki.

Opublikowano

Ja mam u siebie założone prawe od anglika. Obudowa tego lusterka jest pod innym kątem. Ale przełożyłem mocowanie tego lusterka ( ten trójkąt który jest przykręcony do drzwi) od ori. Teraz oba lustereczka ładnie leżą pod takim samym kątem :good: i o wiele lepiej to wygląda.

Opublikowano
  • Autor

Ja mam u siebie założone prawe od anglika. Obudowa tego lusterka jest pod innym kątem. Ale przełożyłem mocowanie tego lusterka ( ten trójkąt który jest przykręcony do drzwi) od ori. Teraz oba lustereczka ładnie leżą pod takim samym kątem :good: i o wiele lepiej to wygląda.

No i wlasnie w ten sposob ja musze rozwiazac swoj problem :good:

Opublikowano

a wymieniałeś szkło?

Opublikowano

Nie wymieniałem, ale z regulacją lusterka nie nie było najmniejszego problemu.

Opublikowano

no to jutro przekladam tak jak mowiles, i sie zobaczy :good:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 16:55_________________________________________________mam problem z kablami przelutowywałes czy wyciagales piny z kostki bo inaczej sie ich chyba nie da przelozyc?

Opublikowano

no to jutro przekladam tak jak mowiles, i sie zobaczy :good:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 16:55_________________________________________________mam problem z kablami przelutowywałes czy wyciagales piny z kostki bo inaczej sie ich chyba nie da przelozyc?

Jak już działasz to opisz potem dokładnie jak robiłeś, najlepiej ze zdjęciami bo też się przymierzam do czegoś takiego :wink4:

Opublikowano

no juz troche z pozno bo juz po operacji, mialem zrobic foty ale mlodsza siostra pozyczyla moj aparat... troszke sie z tym pomeczylem ale nie bylo tak zle, widac tyl auta elegancko, choc jeszcze nie ustawialem bo nie wyjezdzalem z garazu... moze pozniej zrobie opis :good: