Mariusz Kowalski Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Witam. Jestem świeżo po dokładce klimy do a4, gdyż oryginalnie nie było. Wykonałem wszystko sam, klima jest już nabita ii... wszystko działa, ale na krotko czyli chodzi mi o jak najprostszy schemat elektryczny do tego modelu,a najbardziej zależy mi na określeniu który pin w czujniku presostacie za co odpowiada. Sprawdzałem miernikiem i 1 i 2 pin jest obwód zamknięty, włączałem na krotko sprężarkę i nic się nie dzieje nadal 1 i 2 pin jest zwarty. czujnik który posiadam to fujikoki fj2 4 pinowy, a klimatyzacja jest manualna.
misiek95 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Później podrzuce Ci schemat z autodaty. Przerabialem tez ten temat ale nie pamiętam pinów Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Mariusz Kowalski Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 Byłbym Ci bardzo wdzięczny.
Mariusz Kowalski Opublikowano 26 Września 2016 Autor Opublikowano 26 Września 2016 Czyli 1 i 2 kompresor a 3 i 4 wentylator 2bieg
misiek95 Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Dokładnie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Zdjęcia słabe, na szybko zrobiłem ale jest dokładnie tak jak piszesz Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Mariusz Kowalski Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 Klima działa jak należy;) dzięki misiek za pomoc. Gdyby ktoś coś potrzebował wiedzieć w sprawie dookładki klimy 889 892 655. Zamykam temat.
Rekomendowane odpowiedzi