Serwo Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 witam Problem jest taki : podczas jazdy w sumie na kazdym biegu wciskam mocno gaz a tu mocne szarpniecie samochodem nawet widac po lewarku i dopiero auto przyspiesza a juz o ruszaniu nie wspomne jak trzesie jakby zaraz mial silnik ze skrzynia wyskoczyc ? jaka przyczyna sprzeglo,poduchy(all zmienione) przeguby wew. hgw.?
spetsnaz Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 przeglo,poduchy(all zmienione) przeguby wew. hgw.? Poduszkę pod skrzynią również zmieniałeś? Przyczyną może być też uszkodzony docisk sprzęgła.
Serwo Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2008 zmienilem komplet poduszek wiadomo nie te najdrozsze ale pytalem i maja byc , najgorzej jest ruszyc pod gorke albo z prostej z pelnym stanem. duzo czytalem i mi sie zdaje ze to sprzeglo
Wihajster Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 zmienilem komplet poduszek wiadomo nie te najdrozsze ale pytalem i maja byc , najgorzej jest ruszyc pod gorke albo z prostej z pelnym stanem. duzo czytalem i mi sie zdaje ze to sprzeglo raczej napewno sprzegło
Serwo Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2008 jakby to siadlo to pasi komplet zmienic co nie [br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 21:49_________________________________________________musze zaczac szukac i w miare to kupic
Wihajster Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 jakby to siadlo to pasi komplet zmienic co nie [br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 21:49_________________________________________________musze zaczac szukac i w miare to kupic ty masz tanioche.Dwumasa nie potrzebujesz wiec kompletne sprzęgło z robota nie wiecej niż 800 z rabatem
spetsnaz Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 jakby to siadlo to pasi komplet zmienic co nie [br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 21:49_________________________________________________musze zaczac szukac i w miare to kupic ty masz tanioche.Dwumasa nie potrzebujesz wiec kompletne sprzęgło z robota nie wiecej niż 800 z rabatem Przy okazji zdejmowania skrzyni wymień simering na wale. Koszt około 80 PLN.
Serwo Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2008 dzieki wielkie za pomoc , czas na zakupy :>
domelq Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 jakby to siadlo to pasi komplet zmienic co nie [br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 21:49_________________________________________________musze zaczac szukac i w miare to kupic ty masz tanioche.Dwumasa nie potrzebujesz wiec kompletne sprzęgło z robota nie wiecej niż 800 z rabatem Przy okazji zdejmowania skrzyni wymień simering na wale. Koszt około 80 PLN. Nie oszczędzaj na tym simeringu. Ja miałem wyzszy koszt naprawy przez to bo autko musiało wjechać na kanał 2 razy
Rekomendowane odpowiedzi