Chudy112 Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Witam irytowala mnie wskazówka paliwa. Po zatankowaniu do full. Wskazówka pokazywała mi taki stan paliwa w baku. Więc postanowiłem ja skalibrowac oczywiście auto zatankowaniu do full. Wskoczył w 17 adaptacja 33 wpisałem aby automatycznie skalibrowal. I wartość 128 zmieniła się na 144 czyli maksymalna. Wskazówka też się dała prawie na maxa. Ale niestety wypaliło mi błąd taki. Ktoś coś doradzi? co błąd oznacza czy to porostu normalne po kalibracji? Pozdrawiam i dziękuję Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
HouseNight Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Kurcze skąd taki przebieg na liczniku ? A do rzeczy, też kiedyś miałem taką samą sytuację. Zalałem do pełna i wskazówka na blacie nie była w max polożeniu, chciałem jeszcze dolać paliwa ale sobie pomyślałem jak pistolet odbił to jest pełno. Po kilku odpaleniach wszystko wróciło do normy ?
Chudy112 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 No właśnie u mnie nie wracalo i to przestawilem tylko teraz nie wiem czy czasem jak pewnego dnia pojadę czy nie braknie mi paliwa? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi