Vipp Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Witam, w swojej Audi a4 b6 sedan mam zmienione oryginalne radio na takie z Allegro z androidem 4.4 dedykowane do b6/b7. Wydaje mi się że subwoofer nie gra, gdy przylozę palec czuć delikatne drgania, podobnie jest z głośnikami w drzwiach lecz tweetery grają. Sam nie wiem czy to wina radia wkoncu jednak prosto z Chin czy moze jest cos nie tak . Czekam na kluczyki do wyjęcia radia także chwilowo nie moge go wyjąć :/
Exmi Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Potrzebujesz takiego adaptera do podłączenia tylnych głośników i suba w nieoryginalnym radiu.
Vipp Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 A moze pokazesz mi jak on wygląda ? Jakiś link do sklepu czy coś . Z góry dziękuję Chodzi o taki moduł ? http://allegro.pl/modul-audi-a3-a4-a6-a8-tt-tylne-glosniki-subwoofer-i5006541150.html?reco_id=c548bee9-88d1-11e6-8099-56847afe9799&ars_rule_id=201&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product
Vipp Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Opublikowano 8 Listopada 2016 Chciałbym mieć jeszcze pewność bo po przestawieniu balansu w radiu na sam tył głośniki grają lecz dużo ciszej, jest jeszcze taki problem ze odbiera tylko jedna stacja . Czy to aby na pewno moduł skoro jednak tylne głośniki grają lecz cicho ?
Rekomendowane odpowiedzi