lukaszooo Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Witam, tak jak w temacie posiadam Focusa mk2 kombi lakier czysto biały. Mam do niego felgi 18 które proszą się o malowanie, mam dość duży dylemat na jako pomalować felgi. Zawsze podobały mi się białe auta i czarne felgi i mam dylemat tak jak większość osób. Jeśli już zdecydował bym się na czarny to wybrać połysk pol-mat czy mat ? Wieczorem wstawię foty może ktoś podrzucić jakiś fajny pomysł lub zdjęcie.
enczu Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Ciężkie pytanie, bo każdy ma inny gust. Białe auto i felgi czarny połysk będą fajnie wyglądać jak wszystko będzie czyste i wycackane. No i trzeba pamiętać, że czarny optycznie zmniejsza koło
muunv Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Z tyl zmniejszaniem kola to roznie bywa.. Mialem 18" w czerni w B6 i jakos wygldalo na 18". Ale w BMW 18" czern juz wydawala sie mala lukaszooo - ja bym pomalowal w grafit. Ale tak jak enczu pisze, sa gusta i gusciki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
lukaszooo Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 Może ktoś ma jakiś fajny program do zmiany koloru felg. Dla przykładu przedstawię jak felga zmienia wizerunek auta. Zwykłe stalowe 15 cali 18 cali
enczu Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Jeśli to jest docelowe koło nie robiłbym z nim nic Białe nie zrobi roboty, czarne zginie.
lukaszooo Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 Fele są w złym stanie i muszą być pomalowane, troszkę zmieniłem pomysł i puki co napalilem się na grafitowy.
muunv Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Fele są w złym stanie i muszą być pomalowane, troszkę zmieniłem pomysł i puki co napalilem się na grafitowy. Mowilem, ze grafit bedzie odpowiedni
Rekomendowane odpowiedzi