Rafał2104 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Witam jestem Świerzakiem na Forum kupiłem a4 b5 i mam pytanie dotyczące wycieraczek,miałem już parę samochodów ale z tym spotkałem się pierwszy raz po włączeniu wycieraczek ruch ich jest najpierw w dół a potem w górę.normalnie wycieraczki startują w górę od razu a tu jadą w dół a później góra
muunv Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Rozumiem, ze sa w pozycji stojacej gdy sa wylaczone? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Aby13 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) zle ustawione ramie do silniczka Edytowane 9 Października 2016 przez Aby13
Rafał2104 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 Tak w pozycji zerowej stoją da dole ,próbowałem przekładałem ramiona z piórami i nic,zdejmowałem ramiona puściłem silniczek pochodził parę razy i później ustawiłem wycieraczki na dole gdy dojeżdża lewa do góry jest idealnie w pionie więc jest dobrze ale cały czas pierwszy ruch jest zawsze w dół za każdym ruchem wycieraczki
muunv Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 No to moze przekazniki sa walniete? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rafał2104 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 ok zrobione prosta czynność zdjąłem ramiona z wycieraczkami potem podszybie trochę regulacji na silniku i działa gitara wszystko jak należy Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi