Krzysiek1980 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Witam was. Chciałbym wam przedstawić mój nowy nabytek. Auto kupione w lipcu u nas w kraju, tak więc trochę do porobienia jest. Jest to drugie auto grupy VAG w domu. Planów co do Audi jeszcze nie mam, ponieważ nie wiem czy będzie dłużej w moim posiadaniu. Po zakupie wymieniony olej, filtry, przegub wraz z osłoną. Założyłem felgi 18" Brabusa i zmieniłem radio na 2 DIN Pioneer. Póki co to tyle. Na zimę przyjdą gumowe dywaniki a na wiosnę dystanse bo trochę słabo wygląda. Z wyposażenia: ABS Immobilizer Centralny zamek Wspomaganie kierownicy Klimatyzacja automatyczna Elektryczne lusterka Elektryczne czyby przednie z funkcją domykania z kluczyka Wspomaganie kierownicy System Bose i Audi Symphony Kierownica skórzana Sline Fotele kubełkowe z elektryczną regulacją odcinka lędźwiowego Dwa podłokietniki Felgi aluminiowe Audi 16" Xenon Lampy przeciwmgielne Zawieszenie gwintowane Parę dni po zakupie. To moje poprzednie autko VW 1.8 GTI A to wozidło mojej żonki VW 2.0 TDI Edytowane 12 Października 2016 przez Krzysiek1980
SwogONE Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Kolor rzadki a za razem bardzo ciekawy, powodzenia w modach i miej go jak najdłużej ! Szkoda tylko ze oska.
Krzysiek1980 Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 Kolor rzadki a za razem bardzo ciekawy, powodzenia w modach i miej go jak najdłużej... Kolor faktycznie bardzo fajny i bardzo mi się podoba. Zobaczymy co czas pokaże, może dłużej u mnie zagości.
Mopek Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Kolor ciekawy. ma potencjał, także trzymaj i inwestuj Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi