arbisko Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Witam. Ostatnio zauważyłem, że mam zderzak popękany. Prawdopodobnie ktoś musiał mi na parkingu dojechać. Sporych uszkodzeń nie ma ale pęknięcia widać na całym zderzaku + strzelona ramka grilla. Pytanie teoretyczne bo być może ktoś już zgłaszał podobną sprawę do autocasco. Ile mniej więcej powinienem dostać od ubezpieczalni na teoretyczną naprawę/wymianę tego zderzaka?
michal1407 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Ja miełem peknietą ramke grila i pare rysek na zderzaku z tego co pamiętam to dostałem 900zł
skotmen Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Nie wiem czy jest opłacalne zgłoszenie tak małej szkody Zderzak kupisz w kolor za parę stówek i przełożysz sobie A z AC stracisz zniżki i więcej zapłacisz tylko że później Jak by była większa szkoda to bym zgłaszał ale przy takiej małej nie ma sensu Wybór należy do ciebie
hubipl9 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Też raczej bym nie zgłaszał chyba że masz tak zwaną ochronę zniżek i nie planujesz w najbliższym czasie zmieniać ubezpieczyciela
Rekomendowane odpowiedzi