Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jaki gwint wybrac PILNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto:
audi a4 b5 1996r avant
1.9TDI AFN(110KM) podkrecone do 150KM

witam w listopadzie przymierzam sie do kupna gwintu, interesuje mnie gwint AP. Na gowna typu MTS,ta-technik i inny syf nie patrze.
Co mozecie polecic ciekawego? oraz co bede potrzebowal do jego montazu?(chodzi o dadatkowe czesci)

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Szukaj używki kw v1 :) będziesz potrzebował odbójów dodatkowo.

Opublikowano

Czemu nie np MTS black&gold <- to chyba jakaś nowość i ma dobre opinie w necie i na forach. Sam się zastanawiam nad tym.

Edytowane przez OFF

Opublikowano
  • Autor

Dla mnie mts to gowno. Ciut lepsze wykonanie niż ta-technix ale nadal to jest najniższa półka gwintu. Sprężyny po czasie robią się miękkie jak seria. Kiedyś kupiłem do e36 nowy taki gwint i po pół roku jazdy że tak powiem go wyjebalem do zyda. Więc przez to.szukam markowego porządnego zawiasu w ocynku a nie w lakierze z którego mimo smaru miedzianego nie odkrecisz nakrętek.

Gwint kupiony biustem b14. Post można zamknąć.

Bilstein * błąd słownika.

Opublikowano

Potwierdzam. MTS to syf. Auto jeździ na tym jak ponton. Nie nadaje się do niczego. Teraz weszła wersja gold która dalej jest syfem tylko zmienili w niej kolor ocynku. B14 to bardzo dobry wybór :thumbup1:

Opublikowano

MTS padaka.

Opublikowano

Racja mts po czasie robi się miękki, a j jakby wsadził inne sprężyny dałoby to coś?

Opublikowano

Racja mts po czasie robi się miękki, a j jakby wsadził inne sprężyny dałoby to coś?

To już za duże kombinowanie.

Opublikowano

Za twardość odpowiada amor a sprężyna za wysokość :facepalm::grin:

To już za duże kombinowanie.

Nie siej proszę herezji ;)

Opublikowano

Dla mnie mts to gowno. Ciut lepsze wykonanie niż ta-technix ale nadal to jest najniższa półka gwintu. Sprężyny po czasie robią się miękkie jak seria. Kiedyś kupiłem do e36 nowy taki gwint i po pół roku jazdy że tak powiem go wyjebalem do zyda. Więc przez to.szukam markowego porządnego zawiasu w ocynku a nie w lakierze z którego mimo smaru miedzianego nie odkrecisz nakrętek.

Gwint kupiony biustem b14. Post można zamknąć.

Bilstein * błąd słownika.

Ile dałeś za tego b14?

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Właśnie w tym rzecz, że wkłady to najsłabsza część zestawów MTS. Wymiana sprężyn nic nie da. Te z zestawu są jakie są ale to nie w nich tkwi problem.