Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Subwoofer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie :

Czy w miejsce ori suba wejdzie mocniejszy z innej firmy? i jak tak to jaki? Nie chciałbym zagracać sobie bagażnika skrzynią basową, a ori nawet ładnie dudni, tylko chciałbym coś mocniejszego, w przyszłym miesiącu chciałbym ok 800 zł przeznaczyć na nowe głośniki (2 przednie i subwoofer + wzmacniacz) tylko nie wiem, czy w tym budżecie zmieszcze się z czymś co ładnie gra, no i się zmieści bez żadnego rzeźbienia.

Opublikowano

Za mała pojemność skrzyni na coś mocniejszego. Możesz wsadzić mocniejszy głośnik ale nie zagra lepiej bo się będzie "dusił".

Opublikowano
  • Autor

A da rade zwiekszyć ori skrzynie?

Opublikowano

A po za tym chyba nie ma takiego głośnika, co by włożyć w zamian za oryginalny

Opublikowano
  • Autor

Dlatego też byłem ciekaw, bo nie chciałbym nic wycinać w boczkach aby tam go zamontować, a z tego co kojarze to tam chyba 15 cm średnicy chyba jest tylko. Ori gra ładnie, ale troche za cicho.. A wierzyć mi sie nie chce, że audi specjalnie zleciło wykonanie subwoofera o takich rozmiarach tylko do tego auta..

Opublikowano

Chyba 16 tam siedzi, i gdzieś wyczytalem że ori głośnik jest 2ohm(jeśli się mylę poprawić mnie) a takiego nigdzie na alledrogo nie znslazlem, a sam bym chciał ciutke lepsze granie

Opublikowano

A wierzyć mi sie nie chce, że audi specjalnie zleciło wykonanie subwoofera o takich rozmiarach tylko do tego auta..

A co zrobili z przednimi głośnikami?! 12,5 cm z 3 uchwytami :facepalm::facepalm::facepalm: Jak wam szkada miejsca na normalny subwoofer to wsadzcie ten dedykowany w boczek MDF_AuA4av_obud-sub.jpgc51b847735bc5cbee02d233988c1b421.jpg

bo z tej małej fabrycznej puszeczki więcej nie wyciśniecie żeby nie wiem co.

Opublikowano
  • Autor

O! o takim czymś nie wiedziałem, już wygląda dużo lepiej jak skrzynia basowa :)

Opublikowano

Powiem Ci, że jak przeszedłem z roi Nokii na bose suba to była mega różnica i miejsce w bagażniku pozostało. Ta samą operację zrobiłem teraz u kumpla i też mega zadowolony z basu

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Powiem Ci, że jak przeszedłem z roi Nokii na bose suba to była mega różnica i miejsce w bagażniku pozostało. Ta samą operację zrobiłem teraz u kumpla i też mega zadowolony z basu

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

@apocalipto a jak sobie poradziłeś z montażem suba bose w ori nokie? bo bose ma 2 kostki a nokia 1 ? bo też bym chętnie taki zabieg u siebie zrobił

Edytowane przez Krzysiu2202

Opublikowano
  • Autor

Tylko nie stać mnie na komplet bose, dlatego też moim zdaniem lepiej zainwestować (na moim miejscu) w coś nowego.