Jacek31 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 witam mam problem audi było holowane bo silnik odmówił posłuszeństwa około 20 km i ze zbiorniczka od wspomagania uleciało trochę oleju Po naprawieniu silnika i dolaniu oleju wspomagania działało jeden dzień i nagle przestało oleju jest stan ,,podczas skręcania na maksa silnik tego nie odczuwa pompa wspomagania się kręci ,,, olej wraca z maglownicy do zbiorniczka co się mogło tak nagle stać ?
quadral20004 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) zapowietrzony uklad.przod do gory,odkrec korek zbiorniczka i krec max w lewo,max w prawo,powtarzaj to tak dlugo az sie odpowietrzy Edytowane 16 Października 2016 przez quadral20004
Jacek31 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 ale ja tak właśnie robiłem ,kręciłem aż wyszło powietrze wczoraj jechałem 30 km bez wspomagania to podczas jazdy tylko przez chwile załapało na 2 minuty a później już wogóle
matisstz Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 sprawdź czy nie łapie gdzieś lewego powietrza na wężach, i czy nie wypchało wraz z płynem sitka w zbiorniczku wspomagania
Jacek31 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) sprawdź czy nie łapie gdzieś lewego powietrza na wężach, i czy nie wypchało wraz z płynem sitka w zbiorniczku wspomagania byłem teraz podniosłem audi i kręciłem kołami i cały czas wychodzi powietrze ze zbiorniczka sitko w zbiorniczku siedzi ale ma zrobioną dziurę śrubokrętem węże wyglądają na całe\ Witam wspomaganie naprawione ,,,,,, pompa wspomagania padła ,,,,, zmieniona i wszystko śmiga pozdrawiam Edytowane 16 Października 2016 przez Jacek31
Rekomendowane odpowiedzi