Skocz do zawartości
IGNOROWANY

problem z JVC KD-S711R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

radio zostało mi po poprzednim samochodzie i teraz znalazło się w A4... ale jest problem - za każdym razem kiedy wszystko sobie poustawiam (eq i radiostacje) wyciągam kluczyk, wsadzam z powrotem i wszystko szlag trafia :( zaczynam się martwić, że może coś źle podłączyłem bo za każdym razem kiedy wsadzam kluczyk do stacyjki i lekko go przekręcam radio na chwilę się zaświeca (ekran nie wyświetla żadnych napisów) i jęczy przez sekundę napęd CD... jeśli jest płytka w napędzie to automatycznie ją zaczyna odtwarzać od pierwszego utworu :angry: nie wie ktoś z Was o co kaman ? cholera, nie znam się ale to wygląda tak jakby to radio się resetowało i za każdym razem wchodziło w "pierwsze uruchomienie" :kwasny:

Opublikowano

Nie masz + na stałe do potrzymania pamięci. Sprawdź na którym kablu masz cały czas napięcie i podłącz go do potrzymania napięcia a drugi + po przekręceniu kluczyka do głównego zasilania.

Opublikowano

czyli jednak byłem na dobrym tropie... dzięki ! :)[br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 08:17_________________________________________________zapomniałem się "pochwalić", że w poniedziałek wszystko zostało naprawione i działa jak należy :)