Rob@k Opublikowano 25 Sierpnia Autor Opublikowano 25 Sierpnia 32 minuty temu, george napisał(a): Śruby są w zamienniku? Nie mam pojęcia. Turbo było dwa razy wyjmowane przez mechaników.
george Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 14 minut temu, Rob@k napisał(a): Nie mam pojęcia. Turbo było dwa razy wyjmowane przez mechaników. Słyszałem, że zamienniki mają tendencje do wykrecenia się.
Rob@k Opublikowano 25 Sierpnia Autor Opublikowano 25 Sierpnia Poszperałem trochę po różnych forach i wygląda, że faktycznie zamienniki śrub potrafią się odkręcać. Kupiłem oryginalne śruby (45zl szt ) i zobaczymy co z tego będzie. Ponoć są z innego materiału.
Rob@k Opublikowano 4 Września Autor Opublikowano 4 Września (edytowane) Półtora tygodnia auto rozebrane bo czekam na śruby z podkładkami. Dzisiaj wiadomość, że anulowali mi zamówienie z powodu braku dostępności podkładek. Zamówiłem śruby gdzie indziej i takie podkładki. Zobaczymy co z tego wyjdzie A w następny weekend wyjazd nad morze Edytowane 4 Września przez Rob@k 1
Rob@k Opublikowano 6 Września Autor Opublikowano 6 Września Auto poskładane, wyjechało z garażu o własnych siłach 😅. Założone Ori śruby i podkładki samo kontrujące, zobaczymy co się będzie działo. Jak mówią jeździć obserwować. 1
george Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Godzinę temu, Rob@k napisał(a): Jak mówią jeździć obserwować Powinno lepiej jeździć.
Rob@k Opublikowano 6 Września Autor Opublikowano 6 Września (edytowane) 43 minuty temu, george napisał(a): Powinno lepiej jeździć. Mam taką nadzieję. Na weekend jedziemy do Ustronia Morskiego. Edytowane 6 Września przez Rob@k
george Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września 12 godzin temu, Rob@k napisał(a): Mam taką nadzieję. Na weekend jedziemy do Ustronia Morskiego. Czekam na feedback. PS. Lewy tłumik siedział niżej, bo pręt nie trzymał wieszaki są ok. Rozmawialiśmy o tym, gdy byłeś przejazdem w Gdansku. 1
Rob@k Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września 28 minut temu, george napisał(a): PS. Lewy tłumik siedział niżej, bo pręt nie trzymał wieszaki są ok. Rozmawialiśmy o tym, gdy byłeś przejazdem w Gdansku Pamiętam. Grunt, że udało się ogarnąć 👍
Rob@k Opublikowano Niedziela o 10:34 Autor Opublikowano Niedziela o 10:34 Auto bez problemu dojechało nad morze. Zaznaczyłem położenie śrub i jak na razie wszystko jest OK. Zastępcze podkładki zdają egzamin, Ori nie dostępne na ta chwile. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi