Putin89 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Witam, Czy może ktoś orientuje się i zna numer części oznaczonej na rysunku? Niestety nie ma tej części w etce online. Z góry dzięki. Bartosz Edytowane 19 Października 2016 przez Putin89
OLIVER Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 czy o tego węża Ci chodzi ? jesli nie to zaznacz czego szukasz moze uda sie pomóc
Putin89 Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 To niestety nie ten - na moim zdjęciu jest tył silnika nie przód. U Ciebie wychodzi, że to numer 55 (ten który wychodzi z najgrubszej metalowej rury). Na etce online nie mogę się dostać do rysunku 819-060.
OLIVER Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) To niestety nie ten - na moim zdjęciu jest tył silnika nie przód. U Ciebie wychodzi, że to numer 55 (ten który wychodzi z najgrubszej metalowej rury). Na etce online nie mogę się dostać do rysunku 819-060. To w takim razie o te węże chodzi tylko patrz uważnie bo są różne w zależności od Vin dwa pierwsze to win do a ponizej to win od A tu inny Vin tu w zasilaniu są dwa ten i ponizej numer (patrz na opis ) Myslę ze się w tym połapiesz . To tyle tyle co ja mogłem Edytowane 20 Października 2016 przez OLIVER
Putin89 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Opublikowano 21 Października 2016 Dzięki kolego za pomoc, najprawdopodobniej to numer 7. Część zamówiona w ASO, teraz dużo grzebania by się tam dostać. Pozdrwiam
Rekomendowane odpowiedzi