A4CCH Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Witam, wiecie gdzie w moim silniku znajduję się zawór EGR, jak sie do niego dobrać ? I czy warto go czyścić (profilaktycznie) czysta benzynka. Nie wiem czy kiedyś było to robione... A może i warto, niedługo wyjmuje przepustnice, odme to za jednym, "bajzlem" by się zrobiło. A może jeszcze jakieś pomysły, co przy okazji zrobić ? Edytowane 21 Października 2016 przez A4CCH
emge Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Nie powiem Ci gdzie jest, ale zawsze warto zajrzeć i wyczyścić. Jeśli nikt tego wcześniej nie robił będzie ładny zylc
A4CCH Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Wydaje mi się że jest ukryty, tak z przodu, przed kolektorem, taki plastik okrągły z kapturkiem. Choć nie jestem pewien, i nie wiem jak się tam dobrać oraz czy bede musiał demontować kolektor ... Troche przeglądałem i same artykuły o TDIkach ... :x Edytowane 21 Października 2016 przez A4CCH
Gość Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 EGR nie ma w 1.8 !!!!!!!!! A to o czym mowisz to gruszka podcisnieniowa
A4CCH Opublikowano 26 Października 2016 Autor Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) EGR nie ma w 1.8 !!!!!!!!! A to o czym mowisz to gruszka podcisnieniowa EGR jest w 1.8, ale nie wszystkich według katalogu ASO, mój kod silnika akurat go nie posiada, mam skrzynie manualna natomiast automat już ma Przy innych kodach nie wiem jak, sprawdzany był tylko mój. Edytowane 26 Października 2016 przez A4CCH
misiek547 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Egr jest w silniku avv Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
maniek2408 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Egr jest w silniku avv Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Podepnę się pod temat a gdzie w silniku AVV jest EGR,jak się dostać do niego i czy warto go zaślepić mimo tego że działa
misiek547 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Jest on pomiędzy grodzia a silnikiem Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi