grzegorz.szczypior Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Witam. Pojawil mi się check z następującymi błędami: - Bremse - Kühlmittel - öldruck Z hamulcami wszystko ok, poziom oleju i płynu chłodzącego również ok. Dodam, że auto mam od tygodnia a wczoraj zmieniłem olej i filtr. Jestem laikiem i proszę o pomoc, może jest ktoś z okolic Redy kto mógłby pomóc. Pozdrawiam.
donalex Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Podłączałeś VAG, jakie błędy ? A nie nacisnąłeś przypadkiem przycisku na zegarach i wtedy włączyły się te komunikaty,a na końcu ok? Edytowane 22 Października 2016 przez donalex
grzegorz.szczypior Opublikowano 22 Października 2016 Autor Opublikowano 22 Października 2016 No nacisnąłem przycisk check i było na końcu ok, ale żółty check się świeci. Muszę na Vag. Dam znać co pokaże.
donalex Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Czyli bez obaw bo to kontrola wszystkich systemów, sprawdź po prostu vagiem błędy i najprawdopodobniej nie będą miały one związku z tym.
grzegorz.szczypior Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 Błędy skasowane, narazie jest w porządku. Dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi