Opublikowano 23 Listopada 20169 l Gdzie w postoju taka zarowka? Bardziej bym obstawial jak jux cos to tą H6W. a jakieś konkretnie polecacie z alle? miałem już kilka kompletów ledów i wszystkie max 2-3 miesiące i albo diody padają albo zaczynają mrygać ;/ słyszałem że na forum ktoś robi ledy hmm?
Opublikowano 25 Listopada 20169 l Na B8 tak swieci, ze az nawet sie golf pojawkl HeheWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 25 Listopada 20169 l Autor Na B8 tak swieci, ze az nawet sie golf pojawkl ja pier...le Kojuś ..... ,przy tobie to się mozna usmiac z rańca
Opublikowano 25 Listopada 20169 l Autor palniki firmy Hiun czung kiao 60000K+ :kox: zalecane jest zeby po odpaleniu tego jechać od razu samochodem, w celu chłodzenia!!! bo moga stopic lampe
Opublikowano 25 Listopada 20169 l Autor Ta,Japońska ale słyszałem ze fabrykę maja w Bangladeszu, z wiadomych wzgledow
Opublikowano 25 Listopada 20169 l palniki firmy Hiun czung kiao 60000K+ :kox: zalecane jest zeby po odpaleniu tego jechać od razu samochodem, w celu chłodzenia!!! bo moga stopic lampe Chyba 6000k
Opublikowano 2 Grudnia 20169 l Autor palniki firmy Hiun czung kiao 60000K+ :kox: zalecane jest zeby po odpaleniu tego jechać od razu samochodem, w celu chłodzenia!!! bo moga stopic lampe Chyba 6000k :polew: ......6000K to oni produkują postojówki To juz na prawdę będzie ostatni mod ,zimno ,pizga z domu się nie chce wychodzic
Opublikowano 3 Grudnia 20169 l Autor 90tki [emoji106]1: Nie uszko ,setunie[emoji3] Końcówki zostawiasz takie jak są czy malujesz na czarno?No to teraz mi dałes do myślenia,nie brałem tego pod uwagę [emoji57] A czym by to prysnac żeby nie schodzilo ? Oczywiście tyko czrny mat wchodzi w gre[emoji6]
Opublikowano 3 Grudnia 20169 l Kurde nie wiem czym pomalować.Spray i podkład? Wcześniej można trochę zmatowić podłoże przecierając papierem ściernym aby podkład lepiej się wgryzł. Edytowane 3 Grudnia 20169 l przez C4NC3R
Opublikowano 3 Grudnia 20169 l Bez sensu, kupil chromy, zeby przemalowywac... Jak tak to cza bylo brac od razu czarne i z glowy