Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

żarówki LED H7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, greg24 napisał:

odgrzeje temat. Obecnie jeżdżę na night breakach,,,i nie ma tragedii ale zastanawiam się czy dać 120zl na kolejny zestaw czy może właśnie zastosowac taki zestaw led ale pytanie jaki polecasz ? jest tego troszkę 

nie chcę w ciemno kupować zestawu za 300zl z mocą 80w jeśli np ten
http://allegro.pl/zestaw-led-cree-h11-60w-7200lm-zarowki-3-gen-fv-i6101376487.html?reco_id=507cf1d7-39bc-11e7-8b9e-02a0cd4b9c7e&ars_rule_id=201

będzie wystarczający

Ja mam znaczy miałem bo narazie nie mam auta taki zestaw z siateczkami zamiast wentylatorow. Ciekawe czy wlasnie wentylatory nie bedą powodować jakiś zakłóceń. Aa i jak dołożyłem sobie pełnego fisa to pokazywało przepalone żarówki. Zamówiłem rezystory z chin za 15 zł ale jeszcze nie doszły. U nas koło stówki kosztują. Najlepiej zagadaj z kimś ze sklepu że weźmiesz ledy na jeden dzień i potestuj. Przejedz się w nocy, w deszcz i jak bedzie coś nie tak to po prostu oddasz.

Opublikowano
21 minut temu, kiedrus napisał:

Ja mam znaczy miałem bo narazie nie mam auta taki zestaw z siateczkami zamiast wentylatorow. Ciekawe czy wlasnie wentylatory nie bedą powodować jakiś zakłóceń. Aa i jak dołożyłem sobie pełnego fisa to pokazywało przepalone żarówki. Zamówiłem rezystory z chin za 15 zł ale jeszcze nie doszły. U nas koło stówki kosztują. Najlepiej zagadaj z kimś ze sklepu że weźmiesz ledy na jeden dzień i potestuj. Przejedz się w nocy, w deszcz i jak bedzie coś nie tak to po prostu oddasz.

Na allegro najtansze sa za 150zl i maja 3600lm 

Jaki masz model i serio dałeś 100zl?

Zerknij na allegro i podrzuć link jak zobaczysz coś podobnego do twojego zestawu

No i ostatnie pytanie. Jakie masz odczucia podczas jazdy na tym sprzęcie? Dają radę?

Opublikowano
3 godziny temu, greg24 napisał:

Na allegro najtansze sa za 150zl i maja 3600lm 

Jaki masz model i serio dałeś 100zl?

Zerknij na allegro i podrzuć link jak zobaczysz coś podobnego do twojego zestawu

No i ostatnie pytanie. Jakie masz odczucia podczas jazdy na tym sprzęcie? Dają radę?

Stówke rezystory u nas chodzą żeby błedu spalonej żarówki nie pokazywało. Ja dałem za swój zestaw 230 zł. Napisałem na priv do Ciebie

• 3 lata później...
Opublikowano

Teraz jest moda na H7 LED ale jeszcze trzeba wiedzieć jakie wybrać by to nie oślepiło innych i świeciło zacnie dobrze.

Jak ktoś wie jakie są polecane to chętnie zaryzykuję i zakupię 

Edytowane przez Sajmon89

Opublikowano
W dniu 28.10.2020 o 21:34, Sajmon89 napisał:

Teraz jest moda na H7 LED ale jeszcze trzeba wiedzieć jakie wybrać by to nie oślepiło innych i świeciło zacnie dobrze.

Jak ktoś wie jakie są polecane to chętnie zaryzykuję i zakupię 

Ja mogę Ci polecić Ledy firmy Osram H7 naprawde ładnie świecą. Miałem okazję testować i byłem zadowolony. Jedyne co mają na minus to brak homologacji.