miron28 Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Witam, Mam problem, jakiś czas temu zalało mi moduł Komfortu W mojej b7 wczoraj go wymieniłem i tak wrócił wsteczny szyby sie otwierają wróciło światło we wnętrzu i tu zaczyna sie problem a mianowicie światło nie gaśnie do momentu przełączenia fizycznie na 0. Ale to mały problem. Największy jest taki ze nie działa centralny zamek, działa tylko na przednie drzwi zamknięcie natomiast tył martwy przy próbie każdorazowego otwarcia kluczykiem auta blokują sie drzwi i zaczynaja świecić awaryjne do momentu przekręcenie kluczyka w stacyjce. Nie działa tez przycisk zamykania auta od środka. Na Vagu pokazuje brak komunikacji z czujnikami tylnich drzwi. Oczywiście pilota do centralnego tez w żaden sposób nie da sie zaadoptować Bardzo prosze o info gdzie szukać przyczyny. Dzieki i pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lukasz_mk2 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 wymieniłeś MK na taki jaki siedział w aucie wcześniej?? W nowym zmieniłeś kodowanie na takie jakie było w starym MK?? Jak próbowałeś kodować kluczyki??
miron28 Opublikowano 26 Października 2016 Autor Opublikowano 26 Października 2016 Wymieniłem na inny ze względu na to ze nie mogłem takiego dostać, ale funkcje ma te same kierowałem sie lista MK zamieszczona na forum. Adaptacja kluczyka była robiona kombinacjami- stacyjka- pierwsza pozycja- zamknięcie otwarcie na pilocie. Stacyjka - przycisk kluczyka. Próbowałem nawet motywu z b5 ze klucz w drzwi 2gi stacyjka itp. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 kodowanie kluczyka do MK musisz wykonać vagiem: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T_c9ZqVvvg4
Rekomendowane odpowiedzi