pawelekrab Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Witam, Czy jeśli mam obecnie lampy led w przedlifcie i będę chciał zmienić na poliftowe w sedanie. Trzeba też zmieniać coś w kodowaniu czy pasują P&P
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 lampy w klapie maja inny kształt i nie pasuja było juz o tym pisane na forum
pawelekrab Opublikowano 25 Października 2016 Autor Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) lampy w klapie maja inny kształt i nie pasuja było juz o tym pisane na forum Tak to wiem ze klapa do wymiany. Ale chodzi mi o sprawę samego kodowania czy jest inne czy zosaje to samo. Edytowane 25 Października 2016 przez pawelekrab
komoornik Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Adaptacje kanałów będą skrajnie inne.
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 lampy w klapie maja inny kształt i nie pasuja było juz o tym pisane na forum Tak to wiem ze klapa do wymiany. Ale chodzi mi o sprawę samego kodowania czy jest inne czy zosaje to samo. zobacz sobie na schematy sa całkiem inne połaczenia
olinek2 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Pawel jak coś, to można ogarnąć lampy (kodowanie i podłączenie) plus jak chcesz semi dynamic do kierunków. Reszta PW
Rekomendowane odpowiedzi