Domin231 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Witam wszystkich Audimaniaków !!! Chce przedstawić moje Audi a4 b8 avant S-line 2.0 143ps program na 187ps i 420Nm Wyposażenie: - Silnik 2.0 tdi 143ps - Skrzynia manual - Światła przód bixenon + Ledy - Tył Ledy - Fotele S-line podgrzewane - Czarny sufit S-line - Kierownica 3 ramienna S-line - MMI 2g High + zmieniarka 6 płyt - kolorowy Fis - BLUETOOTH - PDC tył - Tempomat - 4 el. szyby - klimatronik 1 strefowy - zawieszenie S-line 1BV - Felgi 18 et47 225-45-18 A teraz co udało mi się zrobić do tej pory:) Podnieść Moc 187ps Przyciemnić szyby Malowanie felg Lampy tył Ledy Lampki rejestracji Led Oświetlenie Led w środku Aktywacja wskazania akumulatora Uruchomienie testu wskazówek Doświetlanie zakrętów Wizualizacja na mmi PDC Dystanse przód 15mm tył 17mm Wizyta u kolegi WRCLAGUNA Polskie menu + mapy 2016 Czujnik deszczu + zmierzchu Uruchomienie Coming Leaving Home Lusterko wsteczne fotochrom Dokodowanie prawego lusterka samo obniża się po włączeniu biegu wstecznego ADS (Audi Drive Select) W planach Pakiet QQ1 PDC przód Układ kontroli ciśnienia w oponach ( RKA czyli TPMS ) AUDI HOLD ASSIST ( AHA) Kierownica ścięta od po lifta SWAP WYDECHU NA PODWÓJNY Jakieś felgi na lato 20'' Więcej zdjęć wkrótce
skotmen Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 z zewnętrznego sline masz tylko przedni zderzak był dokładany ,reszty nie ma powodzenia w modach
Domin231 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 z zewnętrznego sline masz tylko przedni zderzak był dokładany ,reszty nie ma powodzenia w modach Tak. No przydało by sie progi i zderzak tył ale myślałem od po lifta i S-line no i na 2 wydechy
komoornik Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 I koniecznie więcej znaczków S4.
LukiKRK Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Jak juz nie masz chromu na szybach to zmien tez grill na jakis black zeby sie komponowal. Jak masz przod sline przedlift to tyl tez sline przedlift daj i progi. Do tego jakies koncowki wydechu i bedzie sie wszystko komponowalo. No i bez tego znaczka s4 bo wszyscy beda mieli beke z Ciebie a po co Bezawaryjnosci ! Tapniete z SGS7
Domin231 Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Jak juz nie masz chromu na szybach to zmien tez grill na jakis black zeby sie komponowal. Jak masz przod sline przedlift to tyl tez sline przedlift daj i progi. Do tego jakies koncowki wydechu i bedzie sie wszystko komponowalo. No i bez tego znaczka s4 bo wszyscy beda mieli beke z Ciebie a po co Bezawaryjnosci ! Tapniete z SGS7 Dzieki za podpowiedzi, ale bardziej myślałem przerabiać na po lifta, czyli tył i przód. A z grillem s4 już kupiłem. Ciekawi mnie ten grill black czy by to fajnie nie wyglądało. Edytowane 8 Listopada 2016 przez Domin231
bodia777m Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) ale bardziej myślałem przerabiać na po lifta Bardzo prosze nie rob tego ;-) Moim zdaniem B8 duzo lepiej wyglada w przedlifcie, jesli chodzi o przod) Lepiej zainwestowac w grilla RS4 ) Edytowane 8 Listopada 2016 przez bodia777m
LukiKRK Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Jak juz nie masz chromu na szybach to zmien tez grill na jakis black zeby sie komponowal. Jak masz przod sline przedlift to tyl tez sline przedlift daj i progi. Do tego jakies koncowki wydechu i bedzie sie wszystko komponowalo. No i bez tego znaczka s4 bo wszyscy beda mieli beke z Ciebie a po co Bezawaryjnosci ! Tapniete z SGS7 Dzieki za podpowiedzi, ale bardziej myślałem przerabiać na po lifta, czyli tył i przód. A z grillem s4 już kupiłem. Ciekawi mnie ten grill black czy by to fajnie nie wyglądało. Polift super wyglada ale koszty wieksze. Grill piano black jest dobra opcja zwlaszcza bez srebrnej ramki wokol. Zdjec znajdziesz duzo na googlach. Kolor budy masz szary czy zielony bo slabo widac w tym swietle?Tapniete z SGS7
Zbig208 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Grill piano black jest ze srebrną ramką - wersja sline, a grill z czarną ramką jest black w macie.
Rekomendowane odpowiedzi