totek94 Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Witam, czy ktoś mi może powiedzieć co się mogło podziać ? Spec. boost w serii jest 0.6 bara, a u mnie jest zadane 0.4 ... widać że ładnie turbo nadąża za zadanym i actual jest tyle ile spec, ale to nadal mniej niż w serii być powinno ;/ Błędów nie ma, poza switchem w tylnich drzwiach i odłączonej pompie SAI (zaślepiona). Czasem pojawia się : 17746 - Camshaft Position Sensor(G40) Open or Short to Plus P1338 - 35-10 - - - Intermittent Jeżdże na lpg i ostatnio zauważyłem także błąd: 17521 - Oxygen (Lambda) Sensor : B1 S1: Internal Resistance too High P1113 - 35-10 - - - Intermittent Logi - sorki że w jednym pliku wszystko, ale nie miałe możliwości zrobić inaczej. Przejażdżka z kilkoma postojami i ruszaniem, pedał zawsze w podłodze przy przyśpieszaniu.http://vaglog.pl/log-115_118_3hpCj3E.htmlGaz robiony u p. Pawła z Pogwizdowa, Dodam że wcześniej (na wakacjach) jak robiłem logi to doładowanie było 0.6 bara okołoNp. te logi przy zaniżającej przepływce i poluzowanej klapce WG w turbinie (problemy aktualnie usunięte) http://vaglog.pl/log-003_115_O133Wz.html Możliwe niższe doładowanie przez niższą temperaturę powietrza ? Edytowane 30 Października 2016 przez totek94
Galetto Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Możliwe niższe doładowanie przez niższą temperaturę powietrza ? Oczywiście. Są mapy w sofcie ograniczające max obciążenie po temperaturze dolotu zarówno niskiej jak i wysokiej.
totek94 Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Opublikowano 1 Listopada 2016 i mozliwe jest az tak nizsze doładowanie ?
Galetto Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zrób najpierw konkretnie loga 003+115 z butem w podłodze, a nie jakieś przegazówki.
Rekomendowane odpowiedzi