Dariog Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 witam mam problem rozladowal mi sie ostatnio akumulator naladowalem ponownie i chodzi lecz jak odpalam to swieci sie ladowanie a jak lakko dodam gazu to niknie i pozniej juz sie nie zapali az znowu odpale na zimno sprawdzilem go na wagu i wyskoczyl m blad1117 sygnał ładowania zacsiku alternatora df co to moze byc? czekam na jakas rade pozdrawiam!!!! * prosze zamieszczac watki w odpowiednich dzialach - przeniesiono [Musashi]
tomcio83 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Również mam ten sam problem dokładnie ten sam błąd mi wyświetla dodatkowo odłącza mi układ ESP czekam na jakąś rade co to może być, gdzie szukać przyczyny ?
Musashi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 uszkodzony regulator alternatora lub przewody alternatora (np. zasniedziale zaciski)
_Solar_ Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Musashi ma rację jedź do jakiegos elektronika naprawa nie powinna drogo wyniesc w granicach 120 - 150 zł w zaleznosci do jakiego magika pojedziesz
ozi_wells Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 uszkodzony regulator alternatora lub przewody alternatora (np. zasniedziale zaciski) zgadzam sie prawdopodobnie regulator
_Solar_ Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 uszkodzony regulator alternatora lub przewody alternatora (np. zasniedziale zaciski) zgadzam sie prawdopodobnie rególator Ja rownież jak najbardziej sie zgadzam posprawdzaj zaciki oraz kable a jak nie to jedz do jakiegos magika kolego ozi_wells regulator pisze sie przez "U" otwarte
Rekomendowane odpowiedzi