ziomek435 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Podaję wam części z czego mam założony gaz. wiem że już po zawodach bo założyłem więc nie mogę nic zmienić ale oceńcie niby miał bym dobry i będzie potem można założyć chip mam 190 koni teraz BEX więc tak zbiornik bormech wielozawór tomasetto obudowa gazosczelna bormech filt gazu filgaz reduktor ac box zawór odcinający vactek przewody fagumit wlew paliwa tomasetto czujnik ciśnienia p5-02 jednostka sterująca stag q box zapłaciłem 2500 tys za gaz czekam na opinie pewnie nie jest najlepszy to wiem.
X18XET Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Najważniejsze informacje to reduktor i wtryski. Wyczytałem, że jakiś AC. Ale jaki? Nie ma czegoś takiego jak "AC box". A wtryski jakie tam masz? ^^
ziomek435 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 urządzenie wtrysku pisze AC. tak jest napisane
Klawisz-84 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Fagumit jest średnim wyborem, poproś by zamówili przewody Faro 8 są lepszej jakości. A mogę wiedzieć gdzie to zakładasz? Bo w sumie pod nasz sprzęt 1.8T Ac stag qbox czy qnext możesz dać + wtryski barracuda 115 lub 130nl ja mam taki zestaw i chyba wiele osób coś podobnego zakłada.
ziomek435 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 wiesz ja dopiero ten gaz co założyłem więc już nic teraz niestety nie zmienię. już po sprawie tylko chciałem się dowiedzieć czy był to dobry w miarę wybór
Klawisz-84 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Aha zrób zdjęcie wtrysków gazu i reduktora. Jak dostaniesz papiery z homologacji to tam powinny być wszystkie nazwy Edytowane 4 Listopada 2016 przez Klawisz-84
skubiszek Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 no ale coś się dzieje, że pytasz? nie działa? szarpie ? dużo pali bo nie rozumiem czemu pytasz? jakie masz wtryski?
ziomek435 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 wszystko ok dobrze się jeździ nie ma żadnego problemu tylko chciałem wiedzieć czy dobrze zrobiłem
Klawisz-84 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 lpg do tego silnika jest ok. A czy masz dobry zestaw to tak jak pisali inni lub ja sprawdź nazwę reduktora w komorze silnika lub zrób zdjęcie i wtrysków a chłopaki powiedzą czy wszystko jest ok ps. możesz zrobić logi grupy 02 i 33 i będziesz w miarę wiedział jaki jest skład mieszanki paliwowej na lpg ofc logi na LPG
ziomek435 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 dzięki temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi