Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 2.4] A4 C&P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje 1 Audi i jak narazie jestem bardzo zadowolony :)

Autko po 1 lifcie narazie nic nie zmieniane ...

I chyba tak zostanie sama w sobie mi sie podoba ... moze zawiecha ale to w przyszlości :)

fotki

Opublikowano

ładna A4 :exclaim: ...ale błotochrony musisz zdj. strasznie to brzydko wyglada :twisted:

Opublikowano

Coś mi nie pasuje..

oprócz błotochornów..

A wiem! kierownica. Ktoś sie pomylił przy składaniu niuni po wypadku ? ;) ;) ;) ;)

Bardzo mi sie podoba, ojciec siedzi w uk, i mówi że tam z agencji ubezpieczeniowych bardzo tanio można wyrwać a4 czasami, tylko ta kierownica.. czy po przekładce wszystko gra..

Opublikowano
  • Autor

nie wiem jak z kierownica :)

ja nie zamierzam opuszczac angli :D ale mój ojciec che sobie sprowadzic a6 nawet po denominacji sie oplaca ... tu poprosu jest duzo aut wysokiej i sredniej klasy dlatego sa tansze niz w polsce.

Ja bym nie zmieniał kierownicy... niby gra na allegro mozesz kupic zestaw do przerobienia ale ja bym sie nie bawił ...

Jak bede wracal [o ile będe wracał] kupie sobie a4 z kier po Eu stronie :D

Opublikowano

Kierownica z drugiej strony przy wyprzedzaniu daje sie we znaki, a wynalazki typu kamery to juz koszty..

Opublikowano

Ladne A4, trzeba bedzie obejrzec na zywo. Kolejny kolega do spocika w UK i kolejne V6 :biggrin: No i blisko do Chivelrey bedziesz mial wiec sie nie wykrecisz od przyjazdu :smile: Jak tak dalej pojdzie to same V6 beda na spocie. Chetnie bym obejrzal 2.4 pod maska :lol:

Opublikowano
  • Autor
No i blisko do Chivelrey bedziesz mial wiec sie nie wykrecisz od przyjazdu :smile: J:

Jestem za byle nie w weekend :D pracuje :cry:

ale sie nie dlugo zmieni :cool:

a pod maska jak wiekszosc audi :D masz oslone :D jeszcze plastikowa ale oslona :D

a 2.4 V6 ... mialem golfa 1.8 z 67 bhp wiec zmiana dla mnie zauwazalna ... jak masz delikatna noge to i mozna nazwac ekonomicznym [ wskazania z kompa]

Opublikowano
2.4 V6 ... mialem golfa 1.8 z 67 bhp wiec zmiana dla mnie zauwazalna ...

No nie dziwie Ci sie tu masz przewage 100 konikow :twisted:

Opublikowano

ciekawa V6 w sedanie, ta kiera naprawdę dziwnie wygląda po tej stronie :cool:

Opublikowano
  • Autor
ciekawa V6 w sedanie, ta kiera naprawdę dziwnie wygląda po tej stronie :cool:

Więc z kierownica jest tak :twisted:

- zaczynasz prowadzic autko w UK i dziwnie ci sie jezdzi mylisz pasy na poczatku itp :rolleyes:

- Wracasz na jakiś czas do polski i znowu sie dziwisz ze wszyscy jezdza nie po tej stronie co powinni :rolleyes:

Osobiśćie sądze ze Anglicy jezdza kulturalniej niz Polacy... Ale to dyskusyjna kwestja :cool:

Posiadanie Auta RHD ma swoje wady w tym że jak bym chiał zakupić czesci konsoli srodkowej lub przednich paneli mam ograniczone pole manewru jesli chodzi o ebay albo allegro :confused:

ale generalnie :a4fan: RULEZ

Opublikowano

Nie no autko ladniutkie....i koledzy, dajcie spokoj z ta kierownica, jak chlopak daje rade to jest ok, a jak dla mnie to bylaby wieksza adrenalina przy wyprzedzaniu w Polsce....hehehe.... :twisted: Pozdrawiam

Opublikowano

Hej :) - ja po przyjeździe z wysp czasami zastanawiałem sie czy przy właściwej krawędzi jezdni jade... :biggrin:

ps.ładne angielskie :a4fan:

pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jako iż jazdy testowe autka [pierwsze 500 mil ] juz dawno za mna ..

Serwis ustalony... postanowilem porozgladać sie za "tuningiem optycznym"

Aluski 17 oponka 204/40 albo 215 na 45

no 1.

no 2.

ewentualnie

no 3.

Gril - a4 po SFL

Lampy SFL ori ??

inne bzdetki nad którymi myśle

wajcha oczywiście srebrno czarna :)

siedzonko tylko nie wiem czy nie cale szare z tylko czarnymi "wyciernikami" do tego oczywiscie pasy 3 albo 4 punkty.

Ewentualnie sobie fundne recaro od S4 ale cena jest :evil:

Myśle tez nad zmiana zawieszonka ale to jeszcze w fazie planow + oczywiscie rozbudowa audio ale totez jeszcze na papierku :)

Ciekawi mnie co o tym sądzicie :question: