d@wid89 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam, Panowie mam wielką prośbę, niech weźmie mi jeden z użytkowników posiadających 3.0 v6 220 asn q tip sprawdzi wymiar miarki do oleju, mam lipe bo mi się złamał ? znalazłem gdzieś na necie że 70,7 ale chciałbym żebyście mi potwierdzili ok ? z drugiej strony dobrze, że się tu zarejestrowałem bo będę miał jeszcze parę pytań do was, a widzę że tu jest dużo mózgów od b6 pzdr
Robero321 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 jakiś czas temu podawałem tu na forum poszukaj
d@wid89 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 A nie prościej napisać mi jeszcze raz, oszczędź mi szukania ?
Robero321 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 jak bym pamiętał to bym Ci napisał to już było jakiś czas temu łatwiej było wrzucić w wyszukiwarkę 3 słowa.... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/283475-bagnet-oleju/
Kruk_89 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 nowy jest wyrobi się. co do bagnetu to używki są nie mal w cenie nówki z ASO więc chyba wiesz co trza zrobić
Robero321 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 tak brałem to pod uwagę dlatego kulturnie odpisałem co do bagnetów to lepiej kupić nowy niż używkę i to nawet nie dlatego że używki są czesto droższe niż nowe w ASo a dlatego że nowe są poprawione nie rozwarstwiają się tak jak stare są lepiej wykonane...
d@wid89 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Dzięki Panowie za wyrozumiałość bagnet już ogarnięty czas na zmianę oleju
Rekomendowane odpowiedzi