Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4. Heniooo

Opublikowano

Miśki, do 10 stycznia dajcie znać ilu Was będzie 29-go, ok?

Bo musimy zarezerwować stoliki :cool1:

:wink4:

Opublikowano

chłopaki i co z tymi kalendarzami? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Nikt wiecej do mnie nie napisał,wiec lista konczy sie na naszej 4. Poczekamy do wieczora i zadecydujemy kto zbiera kase i zamawiamy. Ja narazie jeszcze jestem na wyjeździe sylwestrowym, jak Bozia da,to wieczorem bede w domu ;)[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 12:08_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177841.0 Panowie miejsca sie konczą ..

Opublikowano

już trafiłem na listę :naughty: :naughty: :naughty:

ja do kalendarzy jeszcze muszę dokupić ramkę bo po ostatnim hamowaniu w zaspie pękła :polew: :polew:

reszta chłopaków jak tam z tymi kalendarzami? bo chciałbym go mieć wcześniej niż ten z 2010r :gwizdanie:

a jak tam w ogóle z wojewódzkim spotem, wybiera się ktoś? bo chłopaki z Łodzi zaczynają się niecierpliwić :naughty:

Opublikowano

no ja biorę ten kalendarz :D Hmm co do ogólnokrajowego nie pojadę na 100% bo mam obronę inżynierki i teraz strasznie mało czasu :thumbdown: a na wojewódzki można by polecieć jestem za :D

Opublikowano

Nie niecierpliwić, bo to nie piekarnia :D

Ale wiecie, trzeba zarezerwować miejsca, panienki, te sprawy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Nie niecierpliwić, bo to nie piekarnia :D

Ale wiecie, trzeba zarezerwować miejsca, panienki, te sprawy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

o to mi właśnie chodziło :wink4:

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:50_________________________________________________Łukasz odzywał się ktoś do Ciebie w sprawie kalendarzy? zostało już tylko 30szt. może jutro byśmy zamówili? :gwizdanie:

Opublikowano

no wlasnie mozna zamówic. Mnie nie ma teraz w kutnie, a lepiej dla was zeby do kutna przyszly chyba.

Opublikowano
  • Autor

No to zamawiaj szymon 4 sztuki i weź sobie też i ramke. Prześlij nam na PW nr konta i zrobimy Ci przelewy. Jak dostaniesz kalendarzyki,to bedzie przynajmniej okazja zeby spota zrobić w koncu;)

Podziel koszta przesyłki na 4 i chyba każdy będzie zadowolony.

Może tak być? pasuje wszystkim?

Opublikowano

mi pasuje, czekam na odp. Jarko i dam wszystkim dane do przelewu na PW :wink4:

Opublikowano

no mnie również pasuje :good:

Opublikowano

pasuje, czekam na numer konta :)

Opublikowano

Kalendarze zamówione w poniedziałek/wtorek powinienem je mieć u siebie. PW poszło do każdego.

Jak Łukasz się zgodzi to może je podrzucę do niego do roboty i tam byście sobie odebrali, chyba że zrobimy jakiegoś spota to je przytrzymam :evil: a nawet to byłoby lepsze rozwiązanie, aby Was zmotywować :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kalendarze zamówione w poniedziałek/wtorek powinienem je mieć u siebie. PW poszło do każdego.

Jak Łukasz się zgodzi to może je podrzucę do niego do roboty i tam byście sobie odebrali, chyba że zrobimy jakiegoś spota to je przytrzymam :evil: a nawet to byłoby lepsze rozwiązanie, aby Was zmotywować :decayed:

nono też jestem za spotem :good:

Chociaż mój możesz podrzucić, bo właśnie w robocie u mnie wisi na zapleczu i już sie w pracy dopytują kiedy bedą nowe zdjęcia na ścianie :D

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:31_________________________________________________panowie tani dupowóz do kupienia od znajomego

http://allegro.pl/daewoo-espero-1-8-cd-lpg-polecam-i1403288770.html

do poprawek blaharskich, troche mu progi wpierdala, ale jak dla jakiegoś małolata albo fure do dojazdu na pole może być :naughty::kox:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:32_________________________________________________zaniemówili?

Dziadek strąca sople.

Opublikowano

ło kur** :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale urwał :polew:

Opublikowano

Siemanko :papa:

Panowie, postarajcie się określić do końca tygodnia, ile osób Was przyjedzie 29-go, bo musimy zarezerwować stoliki, ok? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ja odpadam, 29-30 po 11h w pracy :wallbash: