Szamek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 mnie też niestety nie będzie, mam zjazd w szkole i zaliczenia
Kimi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ściemniacie, Panowie Czekam na "Mam imieniny cioci" i "piesek mi zachorował" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie no, żartuję :wink4: Spoko, może następnym razem. Jakiś grill na otwarcie sezonu czy coś :decayed: A do BT ktoś z Was jedzie?
Szamek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 chcesz skan moich zjazdów? :naughty: z tego co się orientuje to do BT jedzie Łukasz i Ja
lukasera Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 i Heniooo z Kaśką tez jest na liście.[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 14:47_________________________________________________ Ściemniacie, Panowie Czekam na "Mam imieniny cioci" i "piesek mi zachorował" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie no, żartuję :wink4: Spoko, może następnym razem. Jakiś grill na otwarcie sezonu czy coś :decayed: A do BT ktoś z Was jedzie? Kimi ja też żałuje,ze ciągle coś wypada. Z Waszej ekipy poznałem tylko Mariusza i Kachne w Jarosławcu Musimy nadrobić stracony czas hehehe, co do grilla to fajna sprawa. Mam nadzieje,ze w końcu się uda i na wyjazd do BT bedziemy już się dobrze znać
Szamek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 i Heniooo z Kaśką tez jest na liście.[br] sorry nie zauważyłem
Kimi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 No to jeśli nie uda się wcześniej, to w BT się poznamy Od nas jadę ja z Małżonką, Miśki (Mario i Kacha), Kłysiu ze swoją Lubą i B4rt4s, także z Wybranką Może jeszcze ktoś się zdecyduje. Ale Panowie, na wiosnę to już nie ma ściemy
Szamek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 nikt nie ściemniał przecież :gwizdanie: z chęcią bym przyjechał, ale ja już wiem jak to się skończy i na zaliczenia nie dotrę przed wyjazdem do BT trzeba coś pomyśleć
Kimi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 nikt nie ściemniał przecież :gwizdanie: z chęcią bym przyjechał, ale ja już wiem jak to się skończy i na zaliczenia nie dotrę przed wyjazdem do BT trzeba coś pomyśleć Wiem wiem, przecież żartowałem z tym chorym psem Ciężko jest zgrać termin, żeby wszystkim pasowało. A spotkanko przed BT - jak najbardziej jestem ZA
lukasera Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 http://www.joemonster.org/art/16049/Jedyny_w_swoim_rodzaju_mercedes_ktorym_chcialbys_zaszpanowac_na_miescie
Kimi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 http://www.joemonster.org/art/16049/Jedyny_w_swoim_rodzaju_mercedes_ktorym_chcialbys_zaszpanowac_na_miescie :polew: :polew: :polew: Dobre :naughty: :naughty:
Szamek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 http://www.joemonster.org/art/16049/Jedyny_w_swoim_rodzaju_mercedes_ktorym_chcialbys_zaszpanowac_na_miescie było już na forum, ale jest dobre :decayed: a swoją drogą to nie wiem czy chciałbym po rydzyku auto
lukasera Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Stary fura nie do ruszenia w CT
Kimi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Stary fura nie do ruszenia w CT I na każdym skrzyżowaniu dodatkowa atrakcja: piszczące jak nastolatki, sikające po nogach 70-cio i 80-letnie babcie
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam
Szamek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Stary fura nie do ruszenia w CT Stary fura nie do ruszenia w CT I na każdym skrzyżowaniu dodatkowa atrakcja: piszczące jak nastolatki, sikające po nogach 70-cio i 80-letnie babcie do tego miałbyś mocherowo-beretową ochronę zapewnioną wszędzie
lukasera Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Panowie wpadłem w dziure i mam jajo na oponce, Może leży komuś z was jedna stara 205/50/17 najlepiej dunlop winter sport M2. Nie oplaca mi sie kupować 1 szt na jakies 2 miechy... dajcie znać na PW jeśli coś znajdziecie. Dzięki;) [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 11:38_________________________________________________Podpowiedzcie gdzie jeszcze moge poszukać. BYłem w 2 miejscach na adamowicach, w nowej wsi i na sójkach. Niestety 17 prawie nigdzie nie maja:/[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 12:41_________________________________________________u MIniszaków też nic...
Szamek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 a może dwie używki od kogoś z forum? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177215.0;highlight=205+50+17 ciekawe czy jeszcze są... Krycha jeszcze miał ostatnio trochę pojedynczych opon na sprzedanie, napisz może do niego
lukasera Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 mam jeszcze nagranego jednego goscia. W czwartek bedzie w kutnie i popatrzy czy cos ma. Na allegro znalazłem najtansza za 60zł, 25 przesyłka, około 12 przekładka. W stówce bym sie zmieścił...
Szamek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 to przecież i tak dobra cena :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi