lukasera Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 no cena nawet bardzo dobra tylko potrzebuje te gume przełożyć na juz. Wiesz,jak kupiłbym cos na miejscu to zawsze jakas możliwość reklamacji jest, a przez all i za taka cene kupić, to troche strach.
Szamek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 no cena nawet bardzo dobra tylko potrzebuje te gume przełożyć na juz. Wiesz,jak kupiłbym cos na miejscu to zawsze jakas możliwość reklamacji jest, a przez all i za taka cene kupić, to troche strach. od takich rzeczy są komentarze, jak uczciwy sprzedawca to ja bym chyba zaryzykował u mnie tak jak Ci pisałem-brak
lukasera Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nic jednak na miejscu nie znalazłem. Kupiłem na allegro.
Szamek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nic jednak na miejscu nie znalazłem. Kupiłem na allegro. trzeba było nie jeździć po krawężnikach :decayed:
wypsiu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nic jednak na miejscu nie znalazłem. Kupiłem na allegro. trzeba było nie jeździć po krawężnikach :decayed: ...on nie jeździł po krawężnikach tylko obiecał coś Kasi i nie dotrzymał słowa więc oponka pękła... ...następnym razem ma być dużo gorzej coś jak na filmie wesele z Audi TT...ale nie oficjalnie się dowiedziałem że Łukasz ma zamiar kupić bileciki kierunek ciepłe kraje.... :gwizdanie: ... pantoflarz..... ...
lukasera Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Trzeba coś napisać, bo w tabeli na sam dół prawie spadliśmy
Szamek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 dzisiaj w skrzynce znalazłem awizo za kalendarze, więc jutro będę je miał w domu. w kutnie będę we wtorek lub środę to możemy się jakoś ustawić po ich odbiór
lukasera Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 No ja jestem jutro cały dzien w pracy wiec możesz zajrzeć choć fajniej było by zrobić spota.
Szamek Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 No ja jestem jutro cały dzien w pracy wiec możesz zajrzeć choć fajniej było by zrobić spota. to mogę je trzymać i dać jak zrobimy spocik :naughty: [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 18:15_________________________________________________chłopaki kalendarze macie do odebrania u Łukasza
Fipomat Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 jestem za ale ostrzegam że z czasem u mnie krucho
Szamek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 niech Łukasz coś zaproponuje bo trzeba go na spocie żeby jechał do BT :naughty:
Fipomat Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 hmm niedziela przed południem? Tak jak ostatnio ?
wypsiu Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 ...panowie coś organizacja tych spotów wam ciężko idzie...(jesteście na szarym końcu.. )....
Szamek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Łukasz, a Ty kórwa ludzi nie poznajesz na ulicy?! [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 14:44_________________________________________________ hmm niedziela przed południem? Tak jak ostatnio ? mi szczerze to obojętne kiedy, tylko że jutro do południa odpadam :gwizdanie: ...panowie coś organizacja tych spotów wam ciężko idzie...(jesteście na szarym końcu.. ).... no nie idzie na początku coś lepiej szło
lukasera Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 ...panowie coś organizacja tych spotów wam ciężko idzie...(jesteście na szarym końcu.. ).... w czarnej d*pie można by rzec [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:12_________________________________________________ Łukasz, a Ty kórwa ludzi nie poznajesz na ulicy?! To rano koło MPC z tym wiejskiem grilem to Twoje było ??? coś Ty zrobił [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:15_________________________________________________... Zresztą ja żadnych Szamków nie znam
Szamek Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 jakiś za***any mułem jesteś, od zimy na nim śmigam :gwizdanie: nie mam jakoś weny go na czarno prysnąć:/ skoro nie znasz to o czym mamy gadać? :decayed:
lukasera Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Myślalem,ze jak statnio byłeś, to inny miales... i qr** nie mułem [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 10:20_________________________________________________zreszta zaspany byłem... Wybaczam Ci,ze Cie nie poznalem :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi