Jump to content
IGNORED

Akumulator

Recommended Posts

Posted

Pany zna ktoś ori numer aku do 2.0 alt(po wlepce wychodzi że to 340a 70ah)

Posted

do benzyny w zupełności wystarczy i jak tak jest w lepce musi byc ok

Posted

kolego ja sie pytam o nr czesci a nie o twoja porade.wiem ze ma byc to co jest na wlepce ale najpierw trzeba znac nr czesci zeby ja kupic

5K0915105F

Posted

a po co ci ori?

Posted

Bo taki bym chciał kupić

Posted

jak chcesz ale po co przepłacać jak mozna kupić dobry akumulator za 230zł i bedzie tak samo działał

Posted

Aku w as 650zeta wiec trzeba szukać gdzie indziej

Posted

ale szukasz dalej ori czy chcesz dobry zamiennik?

Posted

Raczej dobry zamiennik kolego

Posted (edited)

polecam firmy KAGER dostepne w sieci FOTA u mnie 2 audicach jeden 5lat w drugiej 2 lata bez zadnych problemów. na forach piszą że 8lat wytrzymują

Edited by wyzyk83
Posted

Masz 2.0alt?jeśli tak to jaki tam zapodales?myślę nad topla

Posted

ja mam 2 tdi i mam 74ah ale kager też ma 70ah cena około 220zl przy zwrocie starego

Posted

polecam firmy KAGER dostepne w sieci FOTA u mnie 2 audicach jeden 5lat w drugiej 2 lata bez zadnych problemów. na forach piszą że 8lat wytrzymują

Mój Kager właśnie kończy 8 lat i śmiga nadal jak zły:)

Posted

Wiele osób też poleca aku Topla

Posted

ja polecam to co mam u siebie włożone i sprawdzone a nie to co usłyszałem ale jak akumulator KAGER niech wytrzyma 8lat a jego cena to 220zł czego tu więcej wymagać? KAGERY produkuje firma BOSCH. chcesz to kup ako za 500-600zł ile ci wytrzyma 10lat a cena 2x jak KAGER

Posted

VARTA ode mnie, odradzam CENTRY

Posted

a ja mam cztery kagery i najstarszy ma 9 latek :banan: i na wszystkich forach polecam , choc mam g.., z tego :decayed: i wszystkie w rechotach znaczy się ON

Posted

ok tylko jakiego kagera kupic do b6 2,0alt rozrusznik 120

Posted

Niestety na mojego Kagera przyszła pora, 8,5 roku i z dnia na dzień zaczeła się robić dyskoteka przy odpalaniu. Obecnie Kager do dostania tylko ze starych zapasów. Zmieniła się nazwa i teraz to jest GIGAWATT, to samo tylko z inna nazwą i nalepką. Co najlepsze przy kupnie dają kartę gwarancyjną BOSCH.