rrrudy25 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Kupiłes juz jakąś inna gałeczke która pasuje?
sQbaniutki Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Kupiłes juz jakąś inna gałeczke która pasuje? Jeszcze nie.Cały czas szukam w przyzwoitych pieniądzach. Felgi na zimę z ogumieniem 235x45x17 Edytowane 3 Grudnia 2016 przez sQbaniutki
pawel212333 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 fajna sztuka też mam 3.0 i bardziej wole niż 1.8 t
Szakall69 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ile takie 3.0 spala benzyny przy normalnej jezdzie ?
sQbaniutki Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Ile takie 3.0 spala benzyny przy normalnej jezdzie ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/354717-spalanie-waszych-asn/ Zamówiłem Ledy-pozycja przód.Na razie tylko tyle.Jak mi się spodoba wszystko co możliwe będzie w LED. Edytowane 4 Grudnia 2016 przez sQbaniutki
SzczYpior_n1 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Zamówiłem Ledy-pozycja przód.Na razie tylko tyle.Jak mi się spodoba wszystko co możliwe będzie w LED. Czarna to czarna, elegancka! Co do tych ledów. Podobać się mogą, jednak ich żywot jest liczony w dniach, może tygodniach, zależy od egzemplarzy. Pozycja zaczęła mi mrugać po dwóch tygodniach, ale nie mam xenonów, więc olałem i wsadziłem żarówkowe White Visiony. Trochę lepiej się ma sprawa w przypadku rurek i reszty do środka. 9 miechów i jeszcze palą, w schowku tylko mruga i w tablicy rej. jeden rządek padł Edytowane 5 Grudnia 2016 przez SzczYpior_n1
sQbaniutki Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) LED-y zamontowane Na zwykłych żarówkach: Na Ledach: ------11.12.2016----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dzisiaj przyszła przesyłka: Używane ale w idealnym stanie.Oryginalne a co najważniejsze za nie wielkie pieniądze. Montaż jutro. -----12.12.2016------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- No i na pokładzie: Jeszcze została kierownica i rączka ręcznego.Wszystko pomalutku. ----19.12.2016---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dzisiaj zamówiłem : Czekam teraz na kuriera. -------22.12.2016---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dzisiaj przyszła mała przesyłka: A w środku takie coś: Na samochodzie stare out: I nowe na miejscu: Ładniej to wygląda. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez sQbaniutki
doman96b6 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 No super się prezentuje,jeszcze żeby takie robili do wlewu paliwa,to tankowanie by było przyjemniejsze
sQbaniutki Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) No super się prezentuje,jeszcze żeby takie robili do wlewu paliwa,to tankowanie by było przyjemniejsze Ano szkoda,szukałem ale nic takiego nie ma. Czy ma może ktoś u siebie coś takiego?: http://allegro.pl/led-logo-projektor-7w-audi-a3-a4-a5-a6-a8-q3-q5-q7-i6039609267.html Warto? --------27.12.2016----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Buzzery 90-tki zamówione.Teraz czekam na kuriera. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez sQbaniutki
sQbaniutki Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) I już dzisiaj dotarły-BUZZER 90mm Montaż po Nowym Roku. Szczęśliwego Nowego Roku !!!!!! --------30.12.2016------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie wytrzymałem i końcówki zamontowałem dzisiaj.Zdjęcia wrzucę jutro bo montowałem je póżno i było już ciemno. Proszę: ---------- Edytowane 13 Stycznia 2017 przez sQbaniutki
sQbaniutki Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2017 Temat do zamknięcia.Audi sprzedane.
Rekomendowane odpowiedzi