dexter90 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Witam Zawsze (przeważnie rano) jak włączę zapłon to słychać pompke pod deską rozdzielczą, co to takiego? :-)
SEBOlbfb Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Pompka to takie cudo co pompuje paliwo, dobrze ze ja slychac, silnik ma co jesc;-)
dexter90 Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 Pompka to takie cudo co pompuje paliwo, dobrze ze ja slychac, silnik ma co jesc;-) Tak, ale jak ona się nazywa bo na pewno nie pompa paliwa :-) Takowa jest w baku prawda? :-) A ja słyszę pompkie pod "desko rozdzielczo"
Guns88 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Ja zawsze myślałem, że to coś związane z climatronic, jakieś silniczki otwierające klapki czy coś, ale może się czegoś nowego dowiem od mądrzejszych ode mnie? sam jestem ciekaw
dexter90 Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Opublikowano 21 Listopada 2016 Ja Climatronic przed zgaszeniem motorku zawsze wyłączam aby potem jak rano zapalam mieć pewność, że nie zapomne go wyłączyć więc pytanie czy ona działa także przy wyłączonym climatronicu jeżeli ma coś z tym wspólnego ;-)
Guns88 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 ale silnikczki kierujace powietrze na rozne nawiewy pracuja niezaleznie czy na klimie czy na zwyklym nadmuchu - to wciaz moje indywidualne domniemania
Rekomendowane odpowiedzi