kreczi Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam. Kolega zakupił komplet lamp Depo ładnie wyglądają i świecą. Tylko jest problem parują bardzo. Może Wy koledzy macie jakiśm pomył jak tego problemu się pozbyć czy lampy reklamować?
lenovo Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Reklamuj to . Szczelna lampa nie ma prawa parować a w razie kontroli jak lampa zaparowana to dowód zabierają (że niby była dłubana ) .
Gość Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Depo paruje i producent się do tego przyznaje- wiem, bo też mam świeże Depo w swoim Pasku. Uważa to za normalny objaw "wyrównywania różnicy temperatur wewnątrz i na zewnątrz lampy", więc pewnie reklamacji nie uzna. Możecie spróbować udrożnić odprowadzanie wilgoci z lampy. Może pomoże, ja jeszcze się za to nie brałem.
andrzej104513 Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Słyszałem że wiercą otworek od spodu lamy.
kreczi Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Opublikowano 25 Listopada 2016 Ale ta lampa przecież ma jakieś otwory, widziałem Gdzie ten otwór w lampie nawiercic?
Rekomendowane odpowiedzi