starter2 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 witam mam problem z przednim podszybiem już przy niewielkim mrozie jak wyjadę na nierówną drogę to mi strasznie trzaska (jakby pękało) przednie podszybie. na pewno jest to woda zamarznięta tylko nie mogę jej zlokalizować.
masterp84 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 sprawdź czy pod ktorąś uszczelke nie dostaje sie woda, a zacząlbym od boków szyby, bo kiedyś mialem podobną sytuacje ale mogę sie mylić
morwa76 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 kolego też tak miałem , pociapał deszcz a za pare dni przymarzło - jadę a tu trzeszczy mnie tak jak piszesz gdzieś z przodu i okazało się że pozamarzała woda na tym plastiku na przedniej szybie i okolice kompa / a jakie to niemiłe poczekaj na ciepło pozdrawiam
starter2 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 dziś zdemontowałem plastyki podszybia a tam suchutko gdzie tej wody szukać bo to trzeszczenie jest denerwujące?
przemciotorun Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 mam to samo tylko troszke mroz zlapie i trzeszczy ze niewiem do momentu az sie auto troche rozgrzeje wtedy przestaje
Rekomendowane odpowiedzi