Piwq Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam wczoraj wymieniłem w swojej niuni kierownicę z a6 c6 Trójramiennaa z multifukcja. Po odpaleniu samochodu pojawiła mi się tzw choinka na zegarach. Dokładnie airbag, ESP, mijają mi hamulce i co jeszcze. Koledzy i Koleżanki czym to może być spowodowane?
Aby13 Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 albo cos nie podeszlo ,albo wlaczyles zaplon ze zdjeta kierownica ...trzeba pokasowac bledy i zrobic kalibracje czujnika kata skretu ...
Piwq Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) A jak kalibracja skrętu można zrobić? Edytowane 28 Listopada 2016 przez Piwq
Tom A4 Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Mechaniczna zmiana to nie tylko to. Do tego jeszcze kodowania plus adaptacje vcds ,vag .
Piwq Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 Własnie chce spróbować VCDS-esem tylko musze na spokojnie do tego siąść i spróbować
Rekomendowane odpowiedzi