dawidus01 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam serdecznie, proszę o pomoc a raczej o dobrą radę. Posiadam felgę z uszkodzonym rantem i nie wiem czy trzeba ją spawać czy wystarczy polerka. Niestety nie umiem wstawić tutaj zdjęcia żeby wam pokazać, więc jak ktoś potrafi mi pomóc proszę o maila to prześlę zdjęcie. Z góry dzięki i pozdrawiam Witam serdecznie, proszę o pomoc a raczej o dobrą radę. Posiadam felgę z uszkodzonym rantem i nie wiem czy trzeba ją spawać czy wystarczy polerka. Niestety nie umiem wstawić tutaj zdjęcia żeby wam pokazać, więc jak ktoś potrafi mi pomóc proszę o maila to prześlę zdjęcie. Z góry dzięki i pozdrawiam
Fido Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 To trzeba prostować a nie polerować. Pokręć się po zakładach oponiarskich i popytaj gdzie u ciebie robią takie rzeczy.
dawidus01 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 To trzeba prostować a nie polerować. Pokręć się po zakładach oponiarskich i popytaj gdzie u ciebie robią takie rzeczy. mam okazję je kupić, ale skoro mówisz że są do prostowania to nie wiem czy mi się to opłaca
Fido Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Posiadam felgę z uszkodzonym rantem mam okazję je kupić Ktoś tu kogoś w balona robi czy mi się tylko tak zdaje ???
dawidus01 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 Posiadam felgę z uszkodzonym rantem mam okazję je kupić Ktoś tu kogoś w balona robi czy mi się tylko tak zdaje ??? Miało być posiadam na oku
Rekomendowane odpowiedzi